Black and White

Ja det börjar närma sig helg och jag och Linnea ska parta loss =) Vi ska klä ut oss till änglar, Black and White. Jag ska va den svarta och Linnea ska vara den vita. Vi ska på privatfest och sen krogen någonstans i stan, Längtar!! Det kommer bli såå jävla kul, har inte vart ute på en hel helg... Hahah... Roligare att gå ut om man håler upp en helg emellanåt sådär...
Sitter och tittar på du är vad du äter, tycker Anna skipper är litte Föööör mycket, har hört rykten om att hon inte alls är något hälsfreak utan bara ett ansikte utåt. Men varför just hon? Oj oj oj....
Kallt det börjar bli nu då, gick till jobbet halv sex i morse och det va INTE varmt!! Kommer frysa ihjäl på Lördag med strumpbyxor och klänning juh.... Jejej nu ska ja titta vidare på denna Anna Skipper....

*Ha en bra kväll*

Tråkig dag

I morse när jag skulle gå upp ur sängen smattra det på rutan och när jag kom ut va det snöblandat regn =/ Vinterdäcken på!! Åh jag som inte vill byta fälgar på bilen =/ Jejeje.... Inte mycket att säga idag utan snarare bara en helt vanlig vardag utan några som helst roligheter eller knas.... Gick upp, , gick till jobbet, fixa frukosten, städa hotellrum, va trevlig mot gäster, diska städa och gick hem. Tvätta, diska sola och sist gick hem till morsan och åt äggsmörgås.... Herregud vilken tråkig dag!!!
Tänkte lägga ut en bild men datorn är ju helt störd så det går ju inte..... Ja du Daniel =) Sov gott nu....

*God kväll gott folk*

 

Cancer

Lyssna på radion idag och nu påstår dom att man får cancer av att dricka vin oxå. Det va ju väldiga skriverier om potatis för ett tag sen och detta sötningsmedel, men vin oxå.... Alltså om man ska lysna på allt, hur ska man ens kunna leva?
Okkey, jag odlar verkligen cancer då, om allt stämmer så dör jag nog inom kort =/
Jag röker, dricker vin, dricker alltid lightprodukter och solar solarium.....
oj oj oj oj oj......
Nej nu ska jag sova, jobbar frukost i morrn så jag ska upp kl 05.00 INTE roligt att gå upp ur sängen då alltså, särskilt inte när det smattrar på rutan och det är kolsvart ute. Så i morrn kl 07.00, när vanligt folk börjar sitt jobb, har jag hunnit steka ägg, bacon, potatis, tänd en massa ljus, kokat kaffe, ställt fram frukost och bakat bröd!! Det ni ;) 

*****God natt******

"Du Sover Med Änglarna"


  ; )


Rökpaus och en klok man

God kväll gott folk.....
Nyss kommit hem från träningen, bara jobbat idag och träffa Linnea en sväng innan jag åkte och tränade bodycombat på sats, herregud va det är roligt, glömmer bort att det faktikst är riktigt jobbigt, tiden går så fort.

Jag satt ute på en rökpaus utanför hotellet idag och hade nyss slängt soporna när det kommer fram en äldre herre i 50-års åldern och fråga;
- Varför röker du?
Hmmmm.... Jag tänkte lääänge på vad jag skulle svara men kom faktiskt inte på ett enda bra svar på den frågan. Varför röker man egentligen? Den kloka mannen berättade att när han va ung så va han i ett gäng tjejer och killar i åldern mellan 15-20 år. Han berättade att dom va mycket ute i skogen i en klubbstuga och hängde. Där satt dom framför en brasa och spelade gitarr och varken drack sprit eller rökte. Rena rama bullerbyn, Visst lät det mysigt? Varför är det inte så längre? Det va bättre förr...... =) 
Iallafall, efter jag snackat med honom fick jag en riktig tankeställare ocg bestämmde mig faktiskt för att iallafall börja trappa ner på rökningen=) Tank u!!!

God Natt*

Tråkiga Söndag

Sitter hemma i soffan och dricker te och tittar på pirates of the caribbean, dom filmerna här helt sjukt bra!!

En riktig tjejtjusaren den där Jack sparrow=) tänk om man vore någon av dom flickorna!!!

Idag händer nog inte mycket skoj för min del, ska dricka the och kedjeröka på min ballkong heeela dagen =) sen ska ta mig en promenad i höst vädret och ikväll blir det nog sängen tidigt, ska ladda inför en hård arbetsvecka, ska jobba frukost och eftermiddag på hotellet så det blir nog 50 timmar, GÖTT!!!

Ha en trevlig Söndag!!
*Puss Kram Emelie*


Spelkväll

En rolig kväll med massa vin och rappa kajja=)

Jag dricker vin, bättre fantasi på rappa kajja=)


Jag och brorsan

Rökpaus mitt i spelet

Ja så såg min Lördagskväll ut=)


Kvällen räddad


Kvällen är räddad=) Tittar på stjärnor på is, Niklas Fagervall är väl för SNYGG!!!

Kom på en grej;

Glöm inte bort att dra bak klockan i natt! En timme längre att dricka vin alltså med andra ord ; )


Lyckorus

Ja i dag har jag jobbat på hotellet hela dagen och har lyst som en stråle, hur kan man bli så glad över en liten grej ibland? Har gått runt med ett leende på läpparna och skrattat för mig själv heeela dagen och vart på jättebra humör=) Skönt det är med sånna dagar, Kan man inte alltid få ha sånna dagar? Va skönt det skulle vara!!
Ikväll blir det massa vin hemma i soffan, Veronica och Hennes kille Rovin skulle egentligen komma och spela rappa kajja i kväll men Rovin va dålig så blev lungt för deras del.... Själv ska jag nog satsa på en hemmafylla =)
Laddar batterierna för nästa helg istället... HALLOWEEN! Jag och Linnea ska på fest hos några killkompisar till henne i stan så det kommer nog bli drag=)
Ha en trevlig kväll allihop och ta det lungt med alkoholen!!!
Pussis*

Herregud va mycket folk

Har bara jobbat idag och vart ute och gått en långpromenad i höstvädret. Har inte riktigt fattat att det ÄR HÖST men nu känns det verkligen. Tiden går så fort, så i mitt huvud är det fortfarande sommar=) Men va fint det är med alla höstfärger!

Nu tittar jag på idol och färgar håret på Perra, ska snart åka iväg och handla lite, Lön idag ju h=) Ikväll blir det soffan heeela kvälen låååång, ska jobba i morrn=( Ingen sovmorgon här inte. Men härligt med en lugn hemmakväll på en fredag, särskilt med trevligt besök=) 
Herregud va folk vi hade på hotellet idag, typ 250 mat allt som allt!! Oj oj... helt slut!!
 
Ha en bra kväll gott folk!

Branäs eller Norge?

Fick reda på förra veckan att jag fick jobbet i Branäs i år igen, wohooo! Jobba där 06/07 och det va fullt ös hela tiden!! Jag är fullt laddad för en rolig säsong med mycket galna folk och mycket party =) Man träffar så sjukt mycket folk när man säsongsjobbar!!! Hur kul som helst, något ni borde göra om ni är ute efter fart och fläkt, man har aldrig tråkigt. Det är även redan kirrat med boende Jag, Robin (barchef) och Jonas (bartender) ska bo ihop i ett hus i Dalby, Fy faaan va vi kommer ha kul!!! Snacka med Robin idag, han är i Los Angeles, och skulle ut och surfa är jag ringde... Åhhh lyllos!!
Men jag fick även reda på att jag får jobba 25 mil Norr om Oslo på en restaurang, litte väl långt kanske men fruktansvärt bra betalt och en drix på minst 500kr/kväll... Inga fel=) En kompis ska öppna en restaurang där och jag är välkommen att jobba hos honom och även hos 4 andra restauranger. Så nu är frågan vad som lockar mest?? Har inte ritkigt betsämmt mig ännu, jag vet vad som väntar i Branäs, Rolig säsong i ett hus med roliga grabbar, Hehe!! Men Norge är mer utmaning och jag gillar det oxå=) Linnea kanske ska med till Branäs om hon får jobbet oxå=) Jättekul!!

Jag och Perra säsongsavslutning i Branäs 06/07   Redo för en till säsong=)


*Puss Kram Emelie*


Vågar jag satsa igen?

Pratar med Tom=) Han är i skellefteå och är full med öl, han säger att han är fundersam på framtiden och att vi ska fixa lägenhet i LUND =) Dom har kört 100 mil idag, Road trip, dom kankse ska åkå till Finland i morrn oxå, GALNA!

Nyss kommit hem iaf, jobba långpanna idag, 14 timmar. Trött som bara den, nu blir det en go dusch och en varm härlig säng , sen jobba i morrn igen. Men man ska inte klaga att ha jobb=) Fy va tråkigt att gå hemma och inte göra nåt på dagarna. Trivs så bra på hotellet oxå=) Dårhus!!!!!
En mycket speciell person med en mycket speciell plats i mitt hjärta hör av sig till mig  =) Efter sååå många månader utan nååågon kontakt ALLS! Vågar jag satsa igen?! Är fruktansvärt rädd för att bli sårad men det kankse är värt att satsa?! ***** säger att ***** är en slägga och kommer göra allt för att slå sönder min vägg in till mitt härta, jag inte vet hur ***** ska lyckas komma in till mitt hjärta. ***** kommer att få kämpa hårt, kommer ***** lyckas? Det är frågan, ***** säger att det står skrivet i stjärnorna.......Väldigt poetisk=) Frågan är, VÅGAR JAG SATSA?! Vet dock inte svaret på den frågan själv, vet inte ens om jag kommer veta svaret någonsin på den frågan. Hur vet man att man är kär?! Sådär kär som alla filmstjärnor blir på alla lyckliga filmer med lyckliga slut. Det sägs ju att det finns en själsfrände för alla men hur vet man att man hittat "Den Där Speciella"? Hmmmm.....
Någon som vet; Hur man vet, att man vet att man är RIKTIGT kär?
Sov gott!!!

Det står skrivet i stjärnorna =)

Ett Magiskt Ögonblick

Jobbade på städet i dag och började dagen med Ica i Skåre. När jag hade städat klart affären och va på väg in till lagret såg jag en kille som va såååå jääävla snygg!!! Han tittade på mig och jag tittade på honom, hela omvärlden stannade och jag vissde knappt vart jag skulle ta vägen. Det va ett sånt där ögonblick som alltid är med i romantiska filmer när det går i slowmotion. Det va helt galet va jag drog mig till den killen alltså!! Hur kan det va så med vissa killar? Försökte lite diskret att fortsätta städa lagret med öppen dörr så jag kunde spana lite extra=) Han kunde nog läsa mina tankar Haha!!! Och jag undrar vad han tänkte när han tittade med en såndär blick mot mig..... Hahah!! Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet=)

Åhhh.... idag körde jag på en litten pippifågel (stackare) den flög rätt in i rutan och jag skvatt så jag va nära på att köra av vägen. Har alltid undrat hur fort man måste köra för att köra på en fågel, när jag åker själv ibland försöker jag  att pricka dom men jag har aldrig lyckats =P. Men denna lilla fågel hade verkligen OTUR för jag körde knappt i 70km/h och jag FÖRSÖKTE inte ens pricka den!!!
När jag hade haft körkortet i en månad lyckades jag köra på en igelkott, (fick dock inte punka, haha) en hare, (han sprang rätt in i ljuset), en räv och jag blev stoppad av polisen (klarade mig som tur va) Morsan har haft körkort i över 20 år och har aldrig varit med om något, hon har inte ens kört på en litten ekorre eller ens sett en snut typ. Hon undrade alltid hur jag lycades när jag kom hem med hennes bil och berättade nya storys var och varannan dag=P

När jag slutade jobba åkte jag till sats och tränade bodypump och sen åkte jag till Linnea. Vi satt och planerade årets halloween fest och va in till öl och vinbolaget!!!
Party Party Party, Oh yeah ; )


Det är ödet om besämmer vad som händer och det som händer finns det alltid någon mening med!! (Vad jag tror)

(hittade den här bilden när jag googlade på -ödet, tycke den va så fiin)

Ha en bra kväll//Puss Kram Emelie*

Grabbarna i Molkom

Har varit ledig idag så jag har nyss kommit hem från en heldag i Molkom på folkhögskolan!
Aktivitetsvecka denna vecka som dom alltid har innan lovet, så jag va med grabbarna och gänget i stresshanterningsgruppen och stickade en JÄTTEFIN mössa =) Helt galet va mycket jag trivs med det gänget, det är dock inte som förr vid runda bordet i matsalen eftersom vissa inte går kvar när jag gick där, men atmosfären är fotfarande densamma och TOM ÄR KVAR! Idag när vi satt och käkade lunch och jag skratta så tårarna rann och magen fick KRAMP! Har inte haft så kul på lääänge.... Du är FÖR rolig Tom=)
Kommer aldrig glömma Tom, Letten Armands, Henke, Christian, Viktor, Ahad och Veronica=) Ett gäng som alltid finns i mitt hjärta!


Sjukt va bra man kan må när man umgås med RÄTT vänner! Jätteroligt att träffa alla lärare igen oxå, har aldrig haft så bra lärare i heeela mitt liv! Men när jag satt där och stickade på min mössa känndes det inte som det va 6 månader sen jag träffade alla sist.....
Dagen slutade iaf med en tripp till Hällefors. På Onsdag ska Tom, Armands, Christian och Veronica åka på roadtripp till KIRUNA=) Hahah fy faan va kul, en firktig fylle resa med 280 mil på 4 dagar!! Om jag inte hade jobbat skule jag oxå hängt på, VILL MED!!!
Men jag hoppas ni får en riktigt rolig resa och ta mycket galna kort som ni får redovisa för mig sen=)

*Puss Och Kram Emelie*

Adrenalin och rysningar

Nyss varit in och tränat bodypump på sats, trivs väldigt väldigt bra där och ett plus i kanten är ju att man aldrig kan gå igenom sats (om man inte blundar) utan att se MINST 4 RIKTIGT SNYGGA killar. VÄLTRÄNAT är ju INGE FEL heller, hehe=) Men jag måste ju erkänna tt jag är HELT GALEN i min träning, det är som en drog! Hela kroppen ryser när jag tränar och adrenaliet sprutar ut! Har dragit ner rejält mycket på träningen senaste tiden, men jag kommer aldrig klara av att sluta, en viss person hjälpte mig att dra ner på träningen för ett tag sen och det är jag fruktansvärt tacksam över! Och tur va väl det annars skulle jag nog seriöst ha tränat ihjäl mig om jag fortsatte som jag gjorde med tanke på min kost. Kommer nog alltid vara ett riktigt träningsfreak, men jag måste passa mig riktigt noga....
 I kväll kommer det bli en sen natt med massa filmer, sov ju till halv två idag, tittar nu på "pirates of the carribean" JACK SPARROW!!!!
 
*Go With The Flow, Block The Bad And Feel The Good*




Trevlig kväll!

Vaknade nyss av att fåglara kvittra utanför fönstret och solen sken igenom gardinerna, sov riktigt länge idag och det va hur skönt som helst. Sitter och tittar på idol nu och ska strax åka till Linnea och sen träna bodypump och sen träffa Linda en sväng. På tal om idol, Larse är ju sååååå bra!!!!
I går blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig....Hade tänkt mig en fullt speedad partykväll på nöjes, men jag hade verkligen ingen lust så jag, Alex, Jessica, Jenny och Carro satt hemma hos mig och drack vin. Jätte trevligt och hur skönt som helst!! Inga fel alls att ta en lugn fyllekväll ibland..... Men vad världen är liten eller hur Alex? Heheh....
Ha en bra dag nu ska jag kila.... Fin mössa va?=)

*Puss Och Kram Emelie*


Tänkvärt!


Kall natt, svarta ögon!!

Nyss kommit hem från gårdagens fylla, skönt att va hemma igen! Oj oj oj va det va kallt inatt på hemvägen, gick i jeans, linne och skinnjacka, skakade som ett asplöv när vi kom hem! Men förövrigt mår jag faktiskt väldigt bra med tanke på omständigheterna, en partykväll på ankan kunde inte slutat bättre med efterfest, bra sällskap, gott vin, och EN HEL liter yoghurt med musli, fyllehungrig!!! Hahaha!!! Är mätt än....... Herregud vad mycket folk det va på ankan föresten, och bra musik spela dom oxå, KUL!!!
I morse när jag vaknade hade jag smink i hela ansiktet, hade svart ögonskugga på mig igår och jag kan ju säga att den INTE var på ögonlocken i morse efter nattens party..... Såg verkligen ut som ett spöke=S 
Ja... Undra vad man ska hitta på ikväll då... Nöjes eller en lugn hemmakväll?? Hmmmm.... Det är frågan? Ska iallafall ta mig en låååång promenad nu i det sköna höstvädret.....
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag gott folk!

*Puss Kram Emelie*

Vad ska man hitta på i helgen?

Nu är det helg igen och jag känner mig riktigt pigg! Den här veckan har gått rikfigt fort. Va ledig idag så jag tog en lååång sovmorgon och titta på en så sjukt bra film i morse, The Note book. Riktigt bra! Fick tipset av Linnea och det va en film som gav mycket kärlek och sorg, Så om ni inte vet vad ni ska titta på, Titta på THE NOTE BOOK!
Ja.... Vad ska man hitta på ikväll då tro? Lördagskvällen är redan spikad med en kväll på nöjes tillsammans med Linda. PERTY!! Och ikväll TÄNKTE jag va nykter o se på film, men tror att det lutar mer på en vinkväll och krogen någonstans i stan.....
Frågan är om jag törs gå ut med tanke på vad som hände i helgen?? Hahah.....
Ha en bra kväll gott folk!

Puss Kram Emelie

Tänkvärt ordspråk...

Sitter och tittar på scrubs i en soffa och dricker Lokas egna söderblanding av te med honung i, mmm riktigt gott!! Har Nyss varit i molkom och hälsat på lite gamla klasskopisar som jag gick med på Folkögskola i ett år. Sjukt mycket blandat folk på folkhögskolor!! Men hur kul som helst, vänner för livet, eller hur Tom?? Du är bäst!!

Ville bara påminna om att ta vara på era nära och kära och hand om dig själv! Uppskatta varenda sekund som om det vore en guldklimp, det kan hända så mycket i livet på så kort tid, min lillebror jeppe kom hem ifrån ungdomsgården i går och va riktigt förbannad, han va förbannad över att dom hade fått en uppgift på KU att skriva om hur deras begravning skulle se ut, vad det skulle va för låt, om dom ville krimeras eller begravs och så vidare... Han sa såhär "Mamma jag är bara 15 år, jag ska inte dö än" men vem faan vet vad som händer?? Idag kan du vara lycklig och i morgon kan du vara olycklig....
Så jag säger bara det uppskatt dagen!!

Lev livet idag, i morgon kan det vara för sent!!"
 

Festhelg efter vit månad sluta med.....

God kväll allihopa!

Sitter i soffan och lyssnar på musik, dricker the och äter smörgås efter en hård arbetsdag och ett svettigt boxningspass på sats. Designat till min blogg idag hos Linnea, Tack gumman! Herregud vad mycket jag tycker om att umgås med den bruden!

Till helgens bravader, låt mig göra en lång historia kort...
Började festen med vin hos Linnea och gick senare vidare till plaza på förfest hos ett gäng killar och tjejer, mer och mer vin och öl slant ner och jag och Linnea tog väl kanske ett eller två glas för mycket. Vi gick senare vidare till arena där det va helt dött med fok, så vi bestämde oss för att gå vidare till Ankan istället,  väl framme vid garederoben hittar jag inte min lapp, det är kallt ute och jag MÅSTE ha min jacka! Vi förklarar situationen för garderobskillen som som säger att han absolut inte kan ge ut någon jacka utan lapp. Efter mycket tjat och övertalning får jag skriva på en lapp och får ut "min" jacka, som både jag och Linnea trodde..... tills vi kom utanför dörren och insåg att denna jacka jag har på mig är typ dubbelt så stor som mig. När vi gick hem såg jag seriöst ut som ett tält!!! Och det roliga är att jag hade inte på mig min vinterjacka utan jag hade min skinnjacka och den va absolut helt olika detta tält! Hoppas inte någon såg min "fina" partystil.
När jag vaknar på morgonen hittar jag ett busskort i jackfickan med en postitlapp och ett nummer på, när jag vaknar upp efter den värsta baksmällan ringer jag upp detta nummer men utan svar. Ringer till Frida som jobbar på arena och berättar läget , hon hade hört ryckten om denna storyn och jag sa att jag kommer med jackan på tisdag.
För att vara snäll och artig ringer jag upp nummret på postitlappen på tisdagen igen, denna gången med svar. Jag drar värdens story i säkert en minut om att det hade blivit missförstånd och att jag bad så hemskt mycket om ursäkt om han frös på natten och inte kom hem för att jag hade hans busskort, det blev alldeles tyst i luren och det visade sig då att denna killen ägde inte jackan utan va typ chef  över killen som ägde den, PINSAMT!!!! Så jag bad om ursäkt och la på luren med ett gapskratt för mig själv i hallen. Stackars killen! Denna killen hadde heler inte vågat ringt själv till arena om jackan utan hans mormor hade ringt typ tusen gånger till arena under måndagen, eftersom jag kom in med jackan på tisdagen och inte måndagen slutade denna helg med en POLISANMÄLAN av mormorn.
Vet ej vart detta leder men nu är ju jackan och busskortet i rätt händer, så jag hoppas att fallet läggs ner.....

Ha en bra kväll!!

Puss kram Emelie


Jävla poliser!!

Hallå gott folk!
Nyss fixat en blogg.... Lite roligt att skriva vad som händer i ett galet liv som mitt... Alltid händer nått galet och aldrig vet jag varför eller vad jag gör för att allt händer.... 

Gick upp sex i morse och tog bilen till jobbet, sent som bara den, snooza lite för länge som vanigt ... Whopsidasie* så jag tänkte att jag skulle trycka lite extra på gaspedalen....MEN!! En litten fågel viskade i mitt öra om vad som hände igår, så jag lättade upp den igen.....
Jo så här va det, åkte på kil och helt plötsligt från ingenstanns kommer en svartklädd polis fram på andra sidan körfältet, oopps!....bältet! faan! ok jag erkänner slarvar väldigt mycket med bältet (inte bra) så fort som faan slängde jag på mig bältet och hoppades han inte  skulle se! Det gjorde han inte heller, en sten lättade från mitt hjärta, tänkte direkt "DÄR rök min SNYGGA jacka som jag tänkt köpt" jag hann bara pusta ut så hoppar det fram en till polis i min körriktning, och såklart stannar han mig, Tur att jag hann få på mig bältet!!! Sparade 1500 =) När jag hade blåst, visat körkortet och allt va klart så kommenterade han mina ljus och att han tänker ge mig böter för att jag hade på dimmljuset, FAAN tänkte jag, där rök en lten del av jackan....... Jag log lite mot honom med ledsna hundögon och bad så hemskt mycket om ursäkt för det va dimmigt när jag åkte till jobbet  på morgonen.... MEN ICKE!! 500 spänn rätt i sjön...... Dagen slutade verkligen inte bra med en inbetalningslapp från konstapel Magnus...
Okkey, det är bra att poliseran finns och håller ordning och reda.... Men dom kan väl göra ett litet undantag när det kommer en liten tjej som jag=) Hahah... Tänker väl alla......
Nu ska jag kila iväg till My love Girl Jessica på en kopp kaffe ;) 
Ha en bra dag!!!

Puss Kram Emelie


RSS 2.0