Rökpaus och en klok man

God kväll gott folk.....
Nyss kommit hem från träningen, bara jobbat idag och träffa Linnea en sväng innan jag åkte och tränade bodycombat på sats, herregud va det är roligt, glömmer bort att det faktikst är riktigt jobbigt, tiden går så fort.

Jag satt ute på en rökpaus utanför hotellet idag och hade nyss slängt soporna när det kommer fram en äldre herre i 50-års åldern och fråga;
- Varför röker du?
Hmmmm.... Jag tänkte lääänge på vad jag skulle svara men kom faktiskt inte på ett enda bra svar på den frågan. Varför röker man egentligen? Den kloka mannen berättade att när han va ung så va han i ett gäng tjejer och killar i åldern mellan 15-20 år. Han berättade att dom va mycket ute i skogen i en klubbstuga och hängde. Där satt dom framför en brasa och spelade gitarr och varken drack sprit eller rökte. Rena rama bullerbyn, Visst lät det mysigt? Varför är det inte så längre? Det va bättre förr...... =) 
Iallafall, efter jag snackat med honom fick jag en riktig tankeställare ocg bestämmde mig faktiskt för att iallafall börja trappa ner på rökningen=) Tank u!!!

God Natt*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0