Änglars viskningar

Haha!! Har ni testat att spå er någon gång?? Det finns en gratis sida på nätet www.spadom.se där du kan spå dig (OBS!! Ta inte detta för seriöst va du än gör) Ett tips om man har tråkigt, som jag har nu... Ska snart sova men väntar tills jag blir trott.... Så här stod det för mig idag:

Änglars viskningar!
Det du sänder ut till din omgivning kommer du att få tillbaka, därför ges rådet till dig att du koncentrerar dig på det goda i livet, handlingar utförda med och i kärlek, detta kommer att sprida sig som ringar på vatten och du kommer få mer av detta tillbaka. Rådet här är alltså att uppmärksamma vad det är för något du sänder ut till din omgivning så att du också får tillbaka det bästa möjliga. Kärlek och förståelse möts med kärlek och förståelse.


Sov så gott allihoppa!!!






ps. Har dom ändrat blogg.se där man loggar in eller??


Puh!!! Min dator....

ÅHHHH!!!! Vad beroende jag är av min dator!!!!!!!!!!
Kan tänka mig att jag inte är ensam om detta. Min bärbara dator bara la av förut och jag fick världens panikattack, ringde till Linn och nästan grina. Hon hörde direkt att det hade hänt något, hon trodde väl någon hade dött eller nåt. Herregud att en elektroniksak kan ha sån stor inverkan i livet. Den är verkligen min bästa vän, min dagbok och jag klarar mig inte utan den helt enkelt. O så bara lägger den av sådär. Men som tur va och efter många försök så fungerar den igen. Visst jag har försäkring- drulle, men alla kort och allt man har på datorn... PUH*  Vilken ångest om den inte hade funkat!!! Men som jag brukar säga- "man saknar inte kossan förens båset är tomt!" Och så sant så sant!!

Jaaaa vad har hänt idag för kul då tro? Skola (global och hållbar utveckling), mat......
Frukost: 2dl yoghurt, 1 ägg, en macka med ost och paprika, kaffe
Lunch:Ris och kycklinggryta
Middag:Nachos
Bra Emelie!!! Det tar sig så smått och jag kan om jag vill
........och träning, step styrka 1 timme och 15 min. Stepa upp ner upp ner med två vikter i handen är faktiskt asjobbigt- Plus styrketräning mellanåt....
Sen har det inte hänt så mycket mera faktiskt.... Saknar min Alex <3

Okkey det ska alltså bli kallt igen. VÅR KOM!!!! Men icke, här envisas det, och det bara vräker ner snö. Tror aldrig jag har sett så mycket snö i hela mitt liv som jag gjort denna vintern. På midsommar kommer fortfarande toppen på frykstabacken vara täckt som en glaciär av snö.

I morrn ska jag o Jeppe åka in o se på 2012.

Puss kram Ha en bra kväll!!!!

Hästens rygg!!


KRITIK till KAU!!!!
Så jobbigt med Universitetet ibland för lärarna säger olika saker och ibland har dom verkligen inte koll på något, så en annan blir ju som en vilsen höna....
Trodde jag va helt klar med BUS kursen så nu är ja sååååååÅH riktigt irriterad på kau!!! Jag skickade in mina kompliteringar om forskningen och seminarieledaren sa att jag fått G och att jag ska komplitera vissa grejer bara. Så Får jag tillbaka iegn att jag måste komplitera mer, på sånna grejer han INTE sa på seminarie mötet. *irriterad* Tordde det va klart men tydligen vad jag skulle skriva o inte, men tydligen inte. ÅHHHHHH!!!!!


I dag va jag i stallet och red en sväng. Har ridit typ fem gånger och det går bättre och bättre (känn det som iaf :P). Jag har ju som sagt ridit typ 4 ggr på fyra år. Innan det 4 år i skogen på Jerker (litte dressyr o en tävling) o sen va ja på ridskola när jag var liten, så det sitter ju i ryggmärgen. Men det är massor att tänka på som man glömt bort, typ ner med hälarna m.m.
Idag va jag nära på att få mig en resa, flög typ en meter upp ur sadlen MEN satt otroligt nog kvar:) Ojojojoj va nära det va att jag fick se marken från annn synvinkel än från hästens rygg:) Hästen är ju hyfsad hög o stor oxå  (173cm i mankhöjd) så om man flyger av får man sig en j**la resa. Nu har man ju ioförsig tur för det är snö så man landar mjukt:) Hehe..... Men det är roligt:)



I morrn ska jag till skolan en sväng o sen träna, sen ska jag mysa till det med nachos kanske en film oxå.

NATTI NATTI** Pussssss*

Fotboll!!

Tjoho!!
Nu har vi haft möte om fotbollen. Linn och Emma har dragit igång ett damlag i boda och vi ska spela i divition fem. Tyvär har vi ingen tränare än, men det löser sig. Vi är iaf ett gäng tjejer som bara ska ha roligt och lira litte fotboll:) Vi börjar träna inomhus, styrka bara på måndagar i bodaskolan. Ska bli jättetroligt!! Bra tjejer att ni tagit tag i det:)

Denna veckan har jag något att göra varje dag, sååå skönt när man slipper gå och vara rastlös. I morrn sak jag iväg och rida sen skola sen träning. Ska åka o shoppa och bada i deje i slutet på veckan.

Började för övrigt en ny kurs idag. Typ hur lite skoltid som helst i 6 veckor. Men vi har massa inlämningsuppgifter och sen har vi quiz på fredagar, haha litte roligt att det är varierat så det inte bara är tenta tenta tenta. Fick G+ på men omtenta som jag gjorde efter jul oxå, så skönt att BUS kursen äntligen är över. Den va kämpig, men äntligen klar!

Nu ska jag sätta på en somnfilm:)

*Natti *natti puss hej


TOM!!

Detta inlägg tillägnat TOM!!!!

Tyvär går det inte att få in en bild på denna människa som är världens bästa och prata med, om allt!!
Du är BÄST!!!!


Världens bästa vän jag träffade på Molkoms folkhögskola -07/08.... Vi har aldrig tappat kontakten och kommer heller aldrig göra det, jag kommer alltid finns där för dig, ch jag vet att du säger detsamma!!!
KRAM!!

PELLES åh PELLES

Ï dag har jag haft en städ dag. Började dagen med att tvätta fyra maskiner, bytte i sängen, städa överallt (bakom soffan i soffan, bakom sängen) skura, handla, panta och nu på kvällen har jag varit på basket.
En bra dag, *MEN jag saknar mitt hjärta!!! Alex är i Norge på jobb. MISS <3*

Pelles rökeri ringde mig idag och ville ha mig tillbaka till sommar i restaurangen. Jobbade där som servitris från midsommar till typ 10 augusti förra året, och trivdes jättebra!! Mycket jobb, men då tar man en utomlandsresa innan skolan så är man utvilade igen:)
Med tanke på att jag trivdes och mend tanke på att det va hyfsat bra drix som jag kan leva på den månaden det blir glapp med CSN, så lutar det åt att jag tar det. Skönt att slippa söka hit och dit och gå på intervju o gerjer, om man får jobb idagens läge är det bara att tacka och ta emot!! Så det blir nog så. Blev litte chockad bara, det är januari:) Sommaren??? vart är du:)
Men jag vill inte bo i spindelhuset!!! Fy, i sommras sov jag fullt påklädd när det va typ 30 plus grader. Det enda som fattade va vantar och mössa, det KRYLLADE av STORA spindlar. Vi bodde typ i ett garage dom hade gjort om till ett hus. Så jag tror jag åker iväg i sommar igen men ska inte bo där, men det sa Hansson att han skulle ordna:)  Härligt att veta att man är omtyckt :)








¨

****Sjukt kul!!!!***




Miss my babe* Alexpisselipusssssss*****


photofunia

www.photofunia.com


Forksininininininininn gahhhh!!!

Sitter hemma i min lägenhet och bara myser helt själv, skönt att vara själv ibland och bara vara. Sen kommer jag nog klaga på att jag inte vill vara själv när Alex åker iväg. Men det är verkligen en vane sak det där. Om man är själv mycket så är det jobbigt att vara med folk och man bara längtar tills man kommer hem och bara kan vara själv. Även tvärtom, när man är med folk hela tiden och sen ska vara själv kan det oxå vara jättetråkigt och jobbigt.


Har nyss varit på massage hos Nina förövrigt! Riktigt härligt, borde man unna sig oftare. Hade svin ont i ryggen igår och har haft knutar i ryggen länge så det va läge för en riktigt genomgång.




På måndag åker Alex till Norge och jobbar. Han ska vara borta ganska mycket i början så det kommer bli tomt. Kommer sakna honom väääldigt mycket<3





Jag har skrivit för fulla muggar nu i tre dagar på mitt foskningsarbete och äntligen klar. Lika bra att göra färdigt så man kan ta helg i morrn, fy va töligt å plugga på helgen när man lika gärna kan göra de så man är klar.
Det va svårt att skriva men det tog inte så lång tid som jag trodde, men riktigt skönt att vara klar. Bara seminariet kvar sen är det en till kurs avslutad. Det går så fort när man går på universitetet, man tänker inte månader utan kurs efter kurs, och wips så har man gått en termin. Bara tre år kvar... Hahaha!!!

Nej nu är det halv åtta hos mig som jag ska titta på!!






Frykenrunda mycket fin......

Har nyss kommit hem efter en långpromenad ner till fryken....





Väigt fint nere vi fryken, kallt, friskt men soligt och härligt. Om man klär sig mycket kan man faktiskt gå ganska långt utan att frysa. Jag hade dubbla strumpor, underbyxor, termobyxer en stickad tröja, jacka, pannband luva och en sjal och klarade mig bra. Så skyll inte på att det är kallt! Klä på er och gå ut för det är faktiskt riktigt härligt!!

Nu ska jag snart laga mat, köttfärssås och spaghetti blir det, sen måste jag sätta mig och plugga inför omtentan i morrn. Har verkligen ingen motivation för fem öre,men jag ska göra mitt bästa.

I veckan blir det plugg plugg plugg massa koppar kaffe. Ska även hinna med lite träning på kvällarna för nu drar det igång:)  Ska göra en forskningsuppgift som handlar om värdegrunden på min praktik plats jag var på, och den ska vara klar på måndag om en vecka. 10 sidoa:P,  och det är inte det lättaste. Men det går nog bra...

*Puss*


Sherlocks holmes

Nyss varit på bio....

Sherlock holmes, faktiskt riktigt bra fyra av fem stjärnor. Den slog inte riktigt avatqar men inte långt ifrån...



Nej nu blir det natten, sov gott!!!


Grannjävlar!!!

Nyss varit och käka mat på Pitchers, riktigt gott!! Åt oxfile med potatiscreme, pepparsås och grönsaker.

Nyårs löftet går bra, promenad varje dag och igår va jag på stången och körde ett pass i gymet. Har interökt EN enda cigg. va ju inte dirket någon storrökare med det va skönt med en cigg när man hade varit i skolan hela dagen. Ibland va det den enda jag rökte, ibland kanske det blev en eler två till. Men varför då röka?? Är ju inte beroende, känner typ inget nu...  Det känns helt enkelt skitbra!!!

I helgen blir det nog lugnt, har varken råd eller är sugen på det, o på måndag är det tenta. Åhh!! Klara snälla denna gång...

Grannjävlar!!!!
För övrigt så är det ett jävla liv hos grannarna och jag är SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!! GAH!!!!!! blir faan tokig snart, irriterad!!!!! Håll käften sa jag!!!!!



Seminarie i möra då... söve vore!!!

Puss*

Löfte 2010

Hej hej allihoppa!

Nyår blev kanon! Hade super kul uppe hos Skager, vi käka skagentoast, oxfilé och frukt med glass och vit choklad till efterrtätt. Spela spel och sköt raketer.

Nyårslöfte 2010:
*Sluta röka HELT!!!
*Vara med på stadsloppet i Juni

Rökningen går bra, och träningen kommer oxå gå super bra. Jag ska lägga upp träningen med ett spinning, ett löppass (när snön o kylan lagt sig, innan blir det step) och ett styrkepass i veckan. Sen blir det basket på måndagarna som till våren kommer gå över till fotboll. Ett lag som Linnsan dragit i gång, divition 5 ska vi vara med i. Ska bli jätte roligt!!!
Typiska löften för en vanlig svensson. Alla gym är proppfulla i början av året, sen tunnas det ut i slutet på februari, sen blir det tankar om bikinisäsongen och så börjar alla tokbanta och träna, gymmen blir återigen fulla i maj och i augusit är det inte en käft där. För mig är det tvärtom, det svåra är istället att hålla det på en lagom nivå, väldigt lätt att det spårar iväg och jag tränar 7 dagar i veckan.
Men nej så ska det inte bli denna gången har jag bestämmt!!
Måste bara lägga i en högre växel med maten så det blir bra resultat. Men det ska jag fixa;)

Ikväll ska jag med Alex och träna ett pass på stången, trekå:s pass har inte dragit igång än, så denna veckan blir det promenad och stången två gånger....

I morrn blir et snowboard i kil, eller sunne. Men det är ju så kallt så man orkar inte åka så länge så kilsbacken passar utmärkt:)

Puss*


RSS 2.0