Hurra Hurra!!

I dag är ingen vanlig dag för i dag är det Emelies födelsedag!!! Hurra hurra hurra:)

Ska snart ha kalas, tårta ska jag bjuda på som jag bakade i går.
I dag har jag varit på bergvik o fixat allt inför nyår. Hitta en jätte fin klänning som jag köpt på gina. Jag och Alex ska fixa förrätten uppe på nyårskalaset. Så vi ska hitta på något spännande:) Har köpt mousserande vin och en flaska chablis:)

Nu kommer mimmei=)

Puss*


Jul, avatar och nyår....

Tjoho!!
Hoppas alla har haft en bra jul! Själv har jag haft det super. Fick en sodastream, gucciparfym, pengar, shampo, balsam och massa bra och ha grejer. På Juldagen va jag inne på Avatar. En film jag starkt rekomenderar! Den va super bra. Det märktes verkligen att filmen va påkostad, bra handling och riktigt bra gjord! REKOMEND!!!

Nu är jag hemma hos min mor och bakar tårta, kom på i morse at jag fyller ju år i morrn. Måste baka tårta:) Det blir en vanlig sockerkaksbotten med godis som garnering, banan och grädde och choklad som fyllning.  

Annars har det varit lungt under julen. På nyår ska jag och Alex upp till skager på middag, massa fyverkerier och alkoholik:) vi blir väl typ 14 stycken så det blir nog säkert roligt. Så överskattat på nyår tycker jag. Egentligen som en vanlig kväll....

Tjo tjo ha de så bra!!

*Puss Emelie*

God Jul!

God jul allihoppa!!!

Hoppas ni varit riktigt snälla och får många julklappar!
Själv är jag hos mamma. Ska spela bingolotto ikväll och bara mysa. Brorsan visar sina kocktalanger och gör janssons frestelse, köttbullar, knäck och skinka. Jag lyssnar på Melissa Horn och tänker på livets mening. Tänker hur allt kommer bli och bara funderar på hur alla jular har sett ut. Lite förändringar är det, vissa har lämnat släkten och några nya har kommit in. Men det är väl så, nästa år kommer vi ha en liten knatte (om allt går son det ska) Marie och Tim som ska ha en litten bäbis i Juni<3



Undra hur det ser ur nästa år?? Förra året va jag singel, detta året har jag Alex..... Ja, man vet aldrig vad som händer i livet... Det är en stor gåta, men va tråkigt det skulle vara om man fick veta innan vad som skulle hända. Eller hur?! :)

Har fått en ny favvoartist:) Melissa Horn<3


*Puss*

Tro, hopp och kärlek<3

Kärlek kärlek..... Tro hopp och kärlek.....

Alexander Lanz <3 Emelie Håkansson
Jag och Alex är tillsammans igen, nu är det på allvar och jag hoppas verkligen det kommer fungera! Vi har det jätte bra nu så jag hoppas det håller i sig! Vi har ju bara gjort slut en gång så vi har ju inte "krånglat" fram och tillbaka så mycket. Ibland kanske det behöver hända lite saker för att man ska inse att man verkligen tycker om varandra.... Det är bara att inse, vi har fööör mycket ihop för att kunna släppa varandra.... Tro Hopp- Kärlek!! 

*You are my lover, you are my best friend*



Gick sista dagen i skolan idag innan jul. Eller ja, vi har inte direkt jullov. En uppsats ska vara klar den 7 januari. Och sen har vi en forskningsuppgift som ska vara klar den 18 januari. Så vi har lite att göra under jul.

Hämtade ut tentan idag oxå. Jag är riktigt stolt över mig själv. När jag gick utifrån tentasalen bokade jag in i kalendern att den 11 januari blir det omtenta. Det blev det ju visserligen så jag hade ju rätt. MEN, det va tre frågor på tentan, och jag fick G+ på ena (som jag absolut inte trodde) G på den andra frågan och på den sista Underkänt. Men jag blev verkligen förvånad, jag hade gått in för att göra om i stort sett hela tentan. Jag kan mer än jag tror. Det bästa med tentan: Bara de frågor man inte klarade behöver man göra om :) Och samma frågor är det... Så det är lungan!!!



Julen börjar närma sig med stormsteg. Det går så fruktansvärt fort! Det känns som jag nyss slutade jobba i Grundsund.
Alla julklappar har jag iaf inskaffat. Va på bergvik på lördagen, åhhhh va folk det va där. Men fixat äre iaf.
På julafton blir jag först hos Pappa, där är farmor, Hanne, Faster och jag o Jeppe såklart. Vi äter jullunch, öppnar paket och tittar på kalle anka. 
Sen hos min moster med mina kusiner Marie, Mikael och sen kanske Maries Tim, SvenErik och mamma, mormor och morfar, och jag och Jeppe :) Där äter vi mormors tomtegröt, skinksmörgås och öppnar paket. Tomten kommer oxå om vi har tur:) Så vi flänger runt lite...


I morrn ska jag och Alex baka julgodis :)

Nu ska jag och Linnsan ta en promenad

*puss*

Rock´n roll!

Dax att uppdatera bloggen lite!

I helgen hade jag det verkligen super super kul!!! Va på killingen på fredagen och åt nachos, sen blev det hem och se idol. Erik va att rätt person som vann?!?! Men jävlar vad jag störde mig på hans fflickvän som stor där och bara var ivägen!!! Aja, tur att hon oxå blev glad, men det va ju hans stund!!
På Lördagen blev det förfest hos Rebban, låste in mig på toan dock. Skruva i sönder hennes dörrhandtag med en pincett jag hittade. Det tog tid månitro:) Killingen blev nästa punkt, rockade loss på dansgolvet och blev lite sådär lagom lullig på benen, en minneslucka här och där. Men inga skandaler och kvällen blev riktigt lyckad :)

I dag har jag varit på praktiken som vanligt, jag trivs jättebra! O på kvällen nu har jag varit iväg och tränat afrodans på trekå. Ni måste testa! Det är verkligen super kul. Rocka loss och inte titta på sig själv, släppa alla gränser och tankar för en stund. Och bara flumma:)






Ta hand om er alla änglar där ute!!!

Puss*


Killingen next!!

I kväll blir det killingen gott folk!! Ska snart dra till Rebban och förfesta, nyss käka och håller på att sminka mig och göra mig ordning för kvällens bravader :()


Puss puss


Skola

Har haft en sjukt rolig helg!! Va på killingen och käka på fredagen och spela spel hos Linn. På lördagen va ja på klassfest, riktigt lyckat!! Sen blev det ankan.

Nu är det mycket skola som gäller, en mångafalds uppgift, praktik till veckan o då ska vi undersöka värdegrunden med en forskingsupg o sen ska vi även göra en pimvideo. Denna kursen är riktigt tung.... men det blir nog bra tillslut...

Ska bli riktigt kul att gå ut på praktik i veckan oxå!! Sak vara nere på daliden skolan på katten jansson:)

nu ska jag snart dra på basket!!

Puss*


Personlighetstest

Blev tipsad av Tom att göra ett personlighetstest på se.41q.com

Svaret blev:

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare



Jag utbildar mig ju rätt iaf:) stämmer bra på personligheten oxå:)
Nu ska jag kila in i duschen och sen ska ja göra mig iordning för klassfesten ikväll:) kommer säkert bli sjukt roligt:)

Puss*

Drottning svärd

Testa spå er själva på spadom.se

Tog de tre korten och fick detta som svar:

Det som är:
Drottning svärd

Intelligent, beräknande, balanserad, kall, vänlig mogen kvinna som har varit med om en hel del i livet vilket gör att hon inte rubbas i första taget. Hon är objektiv, klarsynt och diplomatisk. En stabil kvinna som inte låter sig ledas av starka känslor eller impulser utan är genomtänkt och logisk. Troligtvis har hon mycket utbildning bakom sig och vill gärna lära sig mer. Hon är självständig och charmig men kan vara svår att komma in på livet så hon ofta är oåtkomlig.

Haha stämmer:)



Jag flyger med egna vingar!

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi aldrig trodde skulle lämna oss, en vacker dag gör det.
*Ditt hjärta kommer brista mer än en gång och det blir lättare för varje gång.
*Även om du själv har isönder hjärtan. kom då ihåg hur det kändes när ditt gick i bitar.
*Du kommer att gräla med din bästa vän.
*Du kommer söka tröst i en ny älskare, pga vad den förra låtit dig gå igenom.
*Du kommer att gråta för att tiden går för fort och med tiden förlorar du någon du älskar.
*Så ta många foton, och skratta för mycket, älska som du aldrig blivit sårad.

*Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe för att se dig sova.
*Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara va klädd i en säck och som håller din hand inför alla sina kompisar.
*Vänta på honom som säger regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
*Vänta på honom som säger till alla sina vänner " Det är hon"



Mamma!!

Varit på smyckes party hos min moster på kvällen idag:) Kristin Sjögren som säljer, jättefina. Fick ett halsband av mammie och köpte två stycken armband själv.




Love u!!!!* Skulle aldrig klara mig utan min mamma!!! Hon är det bästa som finns!!! MIN ängel!!!! Ingen annans! Kämpa nu för faan!! Jag vet att det är jobbigt, men jag vet att du har kraft, styrka och du är och har allt en människa kan ha!!! Det finns ingen bättre människa än dig, det finns ingen annan som är som du! Du är den bästa mamman man kan ha!

Frihet ger energi, ofrihet tar energi!



Hade föreläsning idag till klockan fem, börja halv nio. Litte trött!! *Sängen blir....
Läge och sova hemma i natt kanske, inte sovit hemma på typ hela veckan (förutom inatt)....

RSS 2.0