:/

Tentan idag gick inte alls bra:/

Sista frågan va jag nog helt ute och slurade till det, inte alls bra.... Jaja satsar på omtentan. Tar nya tag, ska bli så kul med praktik nu!!!

Puss *

Besviken

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Fruktansvärt besviken!

Trodde vi stod på samma punkt och att vi hade samma villkor (även om vi inte är tillsamnmans),. Trodde vi va tydliga med vad vi skulle säga till varandra, raka och ärliga!! Men tydligen inte. Om det ska vara så, så kan det kvitta. Det ligger alldeles för mycket känslor för att jag ska klara av det.
Måste sätta på AV knappen och leva mitt eget liv! Trodde verkligen inte att den personen som har stått mig närmast, som jag har hjälp så jävla mycket, han som hjälpt mig så jävla mycket, som jag litade på mest av alla, som jag har tyckt om mest av allt ett tag skulle göra något sådär, för att jag trodde vi stod på samma vilkor att vi inte skulle vara med andra. Men tydligen hade jag fel. Vem faan kan man lita på egentligen?? Inte en enda jävel känns det som. Är så jävla förbannad!!!! Fy faan!!!


Stieg

Åh filmen va verkligen super super bra!!!!



Bio igen:)

God morgon på dagen!!

Själv har jag nyss vaknat till liv. Sitter hos mordan och har precis käka frulle, äggsmörgås och kaffe:) GOTT!!
Egentligen borde jag plugga för det gjorde jag inte igår. Men jag ska nog sätta mig ner någon timma och kolla igenom anteckningarna och se om det fastnar nått.

Ikväll ska jag på bio, luft slottet som sprängdes blir det. Det har varit mycket bio nu på senare dagar, mysigt!!!

En nykter helg blir det iaf, tenta på måndag så jag spar på alla krafter som finns.

Puss på er alla!

New moon

Har varit och sett new moon:) den va super bra!! Jag tyckte den va bättre än den första filmen iaf!! Kanske va för att jag såg den på bio, men den va verkligen BRA!!!
 


I morrn blir det tentaplugg med Linnsan igen, för hela slanten!! Känner att jag inte riktigt har koll på det vi ska kunna, men det är ju massa mer dagar kvar att plugga innan tentan (måndag.) Så det blir säkert bra!!!


Ska försöka sova i tid i natt, i natt somna jag typ två. Låg här och tittade upp i taket och lallla för migsjälv, tänkte på livets alla meningar och bara låg o lyssna.... :)



Puss sov gott allihoppa!

Växla ner och Öka takten

Har nyss kommit hem från mor o bror. Jeppe har svinsymptom så han har legat och grymta i soffan hela dagen. Stackarn!!!

Själv har jag varit i skolan hela dagen, och på en faktiskt bra föreläsning (för att vara den här kursen.)
Sen kom jag hem och storstädade hela lägenheten. Damsög bakom soffan och på soffan, hängde ut alla mattor, torka köksluckor och skura, dammtorka överalt och torka badrummet överallt. OCh sen laga mat, så jag har varit en hemmafru idag:)







I helgen va jag med Rebecca och Linn och massa mer folk till boda borg i Karlskoga. Det va verkligen super super roligt!!! Tips om man har tråkigt, behöver bara vara tre i ett lag, du får vara där hela dagen för 150 kr. VÄRT!!
Sen på kvällen beställde vi mat från kina och sen va vi på ankan och härja löss på natta:) Jätterolig och trevlig dag/natt!



Måste skärpa mig nu!!! Haft en vilovecka men jag ska inte träna på ett tag till. Konstigt bara för mrs ångest är inte på besök och tvånget är inte här heller. Bara jag som slarvar och inte får ihop det med frukost lunch och middag. Har för mycket att göra på dagarna och jag prioriterar inte att äta, glömmer helt enkelt bort det. Absolut inte medvetet. Men nu är det - 12 kg sedan April så nu får det bli att växla ner och öka takten i maten för att inte hamna där nere igen. Konstigt bara för det är verkligen inte medveten viktnedgång denna gången och jag är nöjd nu, vill inte gå varken upp eller ner. Mår egentligen inte dåligt på "matfronten" Bara rent slarv som jag vet är jättedummt för min del. Vet inte om det beror på att jag känner mig stressad och pressad på universitetet. Jaja, jag kämpar iaf på:)




Snart nalkas julen och då blir det glögg, pepparkakor med brieost och massa god mat, mys med släkt och vänner. Luciafirande, som för min del kommer vara på min praktik plats på daliden :) Längtar!!!









Jag såg ett stjärnfall idag!!! Jättehäftigt det lös upp hela himelen, så jag önska....... :)



Sov gott allihoppa!!!! PUSS**


En fågel viska i mitt öra.....




En ängel

                                                                                  bor i ditt inre...Ingen kan se den!
                                                                                               Ingen vet om den!

                                                                   Men den finns i ditt hjärta...
Den ger dig tröst och stöd...
                                                                       Finns där till dig för alltid! Finns när tårar rinner!
                                                                                 Men även när glädjen strålar...

             Dess vingar må dig kittla...Tills du skrattar av glädje!
             Tills dagar en dag tar slut! Men fortfarande finns den...
            Du fick den vid din födsel...Av dina förfäder i himlen!
             Av de som dig älskar!
Mer påtagligt än själva livet...

          Ett stöd för dig för alltid...
         Med vingar av dunlätt kraft! Med ömhet och värme!
     Vakar den över dig, livet ut...
        Och när dagarna en gång tar slut...Följer den dig på vägen!
       Följer dig hem till de dina!
              Den glittrar och lever i ditt inre! Din ängel överger dig aldrig!!!
       Den finns genom livets alla dagar!
        Den "flyger" i ditt inre!
           Ger dig kraft och glädje!!!

Our friends are like angels,
who brighten our days.
In all kinds of wonderful,
Magical ways.
Their thoughtfulness comes,
As a gift from above.
And we feel were surrounded,
By warm, caring love.
Like upside-down rainbows,
Their smiles bring the sun.
And they fill ho-hum moments,
With laughter and fun.
Friends are like angels,
Without any wings.
Blessing our lives,
With the most precious things.

"Jag flyger med egna vingar"


Jag älksar mina vänner som ställer upp!
<3 Linn, Alex, Jessica, Linnea, Tom <3

Puss<3



Ensam och stark

Svar på kommentarer om Tandblekning!!
Ska berätta en sak: igår när jag blekte tänderna så borstade jag nog lite väl hårt. Det står på förpackningen att man ska borsta med en mjuk borste och inte använda tandtråd innan, tänderna ska vara rena innan man lägger på blekningen. När jag satt i tio min började det isa och svida och göra jätteont i tandköttet. Jag tog bort skiten och över en tand, i tandköttet - hade jag ingen känsel, det blödde och va helt vitt!!!! Så jag har inte vågat gjort något mer idag. Vet inte om det funkar men jag blev iaf livrädd!!!
 

I dag har jag iaf varit i skolan, sen va jag hemma och käka. Tog en promenad med Linn på kvällen och sen åkte vi till Janni och bakade dumlemuffins. De blev jättegoda, har inte ätit muffins på jättelänge så det va väl läge och unna sig en:)

Nu sitter jag här i min ensamhet, läser andras bloggar, chattar lite på msn och tittar på tv. Men jag måste säga att det är förbannat skönt att umgås med själv!! Inte vara beroende av någon annan, känna känslan att jag klarar mig själv och bara vara utan att behöva tänka.Titta på vilken program jag vill eller sätta på en bra film jag vill se. Visst det är lite tråkigt att sova själv ibland. Men det finns för och nackdelar med allt:)
Tror det är första gången i hela mitt liv jag känner den här känslan jag känner med att vara ensam och gillar det!!! Trodde aldirg jag skulle kunna säga det, men så är det!

Ensam och stark



Sleep tight sweets*

Inte ens sminkat mig!!

I dag har jag bara varit, inte smikad mig eller inte brytt mig om något.
Tom har varit här så vi käka godis och titta på film och käka mat. Bara satt och töla och hade det gött!
Tack för att du finns Tom! Du är bäst!!!

Nu sitter jag och bleker tänderna med easy whitning. Andra gången jag kör en omgång, dock lite drygt för man har två skenor i munnen, så jag sitter typ och dreglar och kan inte prata. Det står i beskrivningen att man ska sitta 30-40 minuter första gångerna och sen kan man öka till 120 minuter. Men vem faan orkar sitta i 2 TIMMAR med dessa skenor i munnen??!!??! Åh sen smakar det riktigt riktigt illa!!! Orkar knappt sitta i en halv timme! Det står att man får effekt typ 14 dagar. Så jag tänkte köra varje dag så får vi väl se om det blir någon skillnad. Om man vill va fin får man lida pin, eller?





*Sov med änglarna*

Puss*

Mötet!


Ikväll blir det spinning och sen käk med Linnsan! I morrn vet ja inte vad jag ska hitta på än, men jag är fruktansvärt sugen på att gå ut!! Ankan vore tprrnoch och bara ha kul!!! Ja vi får väl se vart helgen bär iväg.... Nu sska jag käka och sen blir det sola och träning som gäller!

Orkar f**n inte mera snart..... Konstigt att det blir som det blir, jag tror att allt som sker har en mening och allt som händer påverkar framtiden. Jag är lite inne på Lisa Ekdahl, "Eller är vårt möte redan bestämmt långt innan vi föts....." Det kanske är så, att allt som händer har redan bestämt innan vi föts?!?


Puss*

Kycklingsallad

ÅH jag är klar med min kompliteringsuppgift, tog inte så lång tid. Men nu är den över iaf!
Va hos doktorn förut, hon kolla allt om det va något fel. Haha! Fick ta på mig ett par glasögon så hon butta mig bakot o skulle se om mina pupiller rörde sig.
Hon hitta någon muskelinflamation bakom örat som tydligen påverkar att jag blir yr, så panodil i några dagar så ska det gå bort.
Har nyss gjort kycklingsallad, så nu ska jag käka. I kväll blir det träning och försöka läsa lite i böckerna.

Pusss***

Allmänn undersökning?!

I dag har jag börjat den nya kursen BUS - Barn och Ungas rätt i Samhället.
Den verkar intressant men väldigt väldigt jobbig och mycket plugg. Men det fixar jag:) Det kommer säkert att gå bra, är så glad att jag klara den andra kursen så bra. G på hemtentan, närvarande på seminariet, G på utbildningshistorian (9 p, 9 p G så det va att på fisshåret det) och sen fick jag bara en kompliteringsuppgift om filmdelen. Den fixar jag ihop hemma lätt som en plätt över nån timme:)

Träna basket i boda förut, så nu har jag ätit smörgås (för andra gången tredje gången idag) min matdagbok idag har INTE varit efter instuktionerna. 5 smörgåsar o en burk tonfisk med 1,5 timmes basket. Inte bra detta, nu är det många dagar det har gått åt helvete. Prioriterar inte att äta, glömmer bort och har inte tid. Kan man inte bara få en slang med näring direkt i blodet?!?!?!? Bra det skulle va!! Inga bekymmer, har börjat bli yr, tror det beror på att jag slarvat mycket med maten nu. Men jag tror jag ska gå till doktorn och göra en allmänn hälsoundersöking. Har lixom varit yr på ett konstigt sätt, ni vet när det svartnar och man känner att man försvinner. Har aldirg haft sååå mycket yrsel i hela mitt liv som nu. Och med tanke på det jag har gjort med min kropp i mitt liv så vet jag hur det känns när man har yrsel pga näringsbrist, så borde det vara något annat.

Nej nu ska jag gå och sova=)
Sov gott allihopa!



Puss**

Fars dag

I går va jag och Jeppe och Mats och shoppade, fick en ny jacka :) TACK!!!! Sen va vi på Alfies och käka, åt planka med biff... Rtiktigt gott!!!!
O på kvällen va hela familjen på bio. Vi såg "så olika" den va helt värdelös, iaf att se på bio. Men mamma tyckte den va bra och det va väl tur det, hon har ju inte vart på bio på evigheter!!
I dag blir det massa fläng. Först till ica och fixa litte, det är ju trots allt fars dag idag!! Ska på hemligt uppdrag först :) Sen ska jag kanske med till mormor och morfar, sen ska jag till pappa och äta middag.

Puss*


Kärlek...

I dag har jag verkligen haft en slapp dag (enligt mig)
Vaknade ganska sent, gick och städa och dolade lite här hemma. Tog en promenad med Jessica i snöyran.
Väkommen vinerlandskap säger jag! Sen har jag varit iväg och tränat afrodans på trekå, riktigt roligt faktisk:)
Har läst allas uppsatser i min studiegrupp inför seminariet i morrn. Klarade ju första salstentan, hemtentan klarade jag men filmdelen vi hade om posivitismen och hermenutiken skulle jag komplitera. Så jag tror jag ligger bra till i skolan. Riktigt kul faktiskt att det går så bra som det gör. Har ju alltid haft svårt i skolan men det handlar om intresset. Så fort jag tappar intresset för något så skiter sig allt. Då kan jag verkligen bara strunta i allt oxå.



Samma sak med kärleken, det är som en av och knapp, jag kan bara slå av mina känslor. Helt galet!
Jag stänger in mig i min egen mur, typ som ett försvar. Av på Av på Av på,
Brukar undrar om jag faktiskt någonsin har varit riktigt kär, kan man verkligen slå av sina känslor på det sättet jag kan då???
Konstigt det där, hur vet man, att man vet, att man är riktigt kär??? Vet inte ärligt talat, och jag vet inte om jag någonsin kommer att uppleva det, jag vet inte om jag har upplevt det.... Förtjust kan man ju bli i en person, typ som när jag såg twilight (i snyggingen) eller tänker tillbaka på "mina lowers" Men hur vet man att man är kär???
Och hur vet man att man har hittat den där rätte? Är man kär då eller är det bara att man trivs så bra i varandras armar? Tror inte man är kär speciellt länge..... Eller jag vet inte?! Hur vet folk när det är dags att gifta sig tillexempel. Vet inte men jag tror inte på evig kärlek, alla individer förändras och jag tror tyvär inte att man förändras tillsammans heeela livet, man går olika vägar....... Då är man nog bara ihop "för att" och ingen bryter mönstret.... 




Läste i en blogg att: "Kärlek är när någon väcker något i oss som vi inte trodde fannas"

Det kan stämma..... Eller??!?!?!?


Sjömän i medvind


Brölopsfotografen:
den va bra men inte över förväntningarna. jag hade nog föreställt mig att den skulle vara bättre så mycket snack det va....


 


* "Sjömännen ber inte om medvind - lär sig segla i motvind"

* "Det onda ha vingar, de goda går med snigelfart"

* "Vi tycker alltid om dem som beundrar oss, men vi tycker inte alltid om de vi beundrar"







VÅGA SATSA!!!

Märkligt hur det kan bli här i livet, hur saker och ting förändras, hur mycket man inser, och hur ska man veta om det är rätt eller fel??




Pussss*

YR!


Ångra det du gjort istället för att ångra det du aldrig vågade göra...

Kan inte skriva är yr... allt bara snurrar!!!! s/

Ledig!

Har varit ledig hela dagen, har vairt hos mormor och käka. Tog mig en promenad dit, nu är det verkligen kallt ute. Höll på å frysa ihjäl, burr!!! Tog den vanliga fryken ala Emelie rundan:)



Ikväll blir det bio!!!! Brölloppsfotografen:)




Pussis på er*


Första tentan G

Sitter hemma o lyssnar på Rihanna. REHAB!!! 




Ska snart dra..... till min kusin en sväng och hälsa på. Har varit i skolan idag och bytt arbete med studiegruppen. Denna vecka är riktigt slapp! Två timmar schemalagd seminarie tid på Fredag. På måndag börjar nästa kurs som kommer bli jätte jobbig. Men jag tror att den är väldigt intressant. Fick föresten reda på att jag klara salstentan vi hade om utbildningshistoria. Såååå kul, första tentan och jag klara den. Oh yeah!

Klarar av allt jag vill!!!!
Va inne och läste kissie´s blogg förut. Ursäkta men hon är verkligen helt jävla körd i huvve, precis som alla säger! Hon går verkligen ut och skriver i sin blogg att feta är äckliga och alla borde skaffa ett gymkort.  Och tusen andra grejer, inte konstigt att blogg stängde av henne. Helt RÄTT!!!!!

Helgen förövrigt!!!
Den va sååå kul, blev dock litte för full. Hahah!! Fatta inte hur jag kunde komma in på killingen. I vårat gäng va nog den ena fullare än den andra, men efter en jävla massa vatten och vitlöksbröd o en spya på toan va jag med i matchen igen. Har nog aldrig lyckats styra upp en kväll efter för mycket sprit som jag gjorde på lördagen, kl halv tio va ja klappkanon mega mongofull, och vid halv tolv stod jag och dansa och hade super kul!!!


PUSS*



RSS 2.0