Jobbvecka =)

Vilken härlig fredag, har inte haft sånna här fredagskänslor på fyra månader. Hela veckan har jag fått jobba på kils hotell=) trivs så bra där! riktigt härligt har det varit att jobba igen men benen värker och jag orkar faan knappt gå. Känns typ som växtvärk. Sitter hemma framför datorn har gjort typ en timme, helt tyst och bara är. Så skönt efter en vecka med jobb, visst har ju inte direkt gjort övertid men när man inte är van att jobba o sen börjar stå hela dagarna får man ont lite här och där och blir väldigt väldigt trött faktiskt. Väldigt fysiskt påfresatnde jobb med mycket tunga lyft och tempo hela tiden, sitter still max en halv timme på dom 7 timmarna man jobbar....

I kväll ska jag ta det lugnt och titta på let´s dance, i morrn ska jag på kryssning med birka, kommer bli sååå kul!! Har inte varit på kryssning sen jag var typ sjutton, och har inte festat på en månad så jag längtar verkligen!
Och på måndag drar jag äntligen till Branäs och jobbar. Bättre sent än aldrig som Robin sa ;) Ska bli så kul att träffa gamla och nya vänner!!

Ha en bra helg allihop och glöm inte att släcka ljuset på lördag och glöm inte att dra FRAM tiden lörd-söndag natt, ljusare tider!!!! =)

Puss O Kram Emelie


LÄTTROAD!

Rekordmånga besökare igår 35 st=) Tack.. Men Lämna gärna mer kommentarer!!!

Åker till Branäs o jobbar nästa veckan på tisdag eller måndag, bättre sent än aldrig=)

Händer mycket nu!! Kryssnig till helgen, branäs och sen landa lite i kil och sen bär det iväg till västkusten Lysekil hela sommaren, ska jobba där med Linn=) Ska bli underbart roligt!!!

Har jobbat två dagar på hotellet nu och jag tror aldrig jag varit så lättroad, Dammsuga va ungefär som att vara på lisebreg och åka karusell så roligt va det=) Sååå skönt att jobba igen. Är verkligen ingen mäniska som ska vara hemma o dagarna jag. SKulle aldrig palla o typ va hemmafru eller nåt. Fy va tråkigt!!!

I morrn ska jag säga upp lägenheten och söka till universitetet=)


Puss kram Emelie

Åh fäller en tår!

Äntligen börjat jobba!!! Absolut inga fel alls=)
Banäs ringde till mig igår oxå så jag åker nog dit och jobbar 2 veckor... Jobba, åka bräda och en och annan after ski om tid finns och träffa nytt folk, sjukt bra med miljöombye för min del just nu tror jag...


Åhhh fäller en tår! Tittar på spårlöst och hon har precis hittat sin pappa....


Längtar till helgen! Ska på kryssning :D


Annars har min dag varit väldigt bra, varit o jobbat, åkte till Linnea och sen träna jag spinning blått :) Undra hur långt man cyklar på 55 minuter??? Det är ju ganska intensivt....

I natt kommer  jag iaf sova riktigt skönt.... Ska sluta med ** nu, pallar inte att jobba på det och måste fixa detta utan... Kommer bli tufft men det ska gå:)
*Puss Kram* 

Till gruppen!

Til gruppen !! :)

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller resten av ditt liv. När du förstår orsaken kommer du också att förstå hur du ska förhålla dig till denna personen.
När en person kommer i ditt liv är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för hjälpa dig genom en utfodring, för att ge dig stöd och vägledning, för att hjälpa dig fysiskt  och känslomässigt.
Det kan verkas som de är sända från himlen och det är de!
De är där för de du behöver dom för. Så plötsligt utan att du gör nåt fel eller på ett till synes opassande tidpunkt kommer denna personen säga eller göra något  som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar de dig.
Ibland provocerar de dig och tvingar dig göra beslut, det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.  En del personer kommer in i ditt liv under en period, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära.
De ger dig lugn en upplevelse, eller bara får dig att le, kanske lär de dig något  eller visar dig något du aldrig trott på. Vanligen ger de dig en ofantligt mängd glädje. Tro på det*  Det är äkta! Men bara för en period


Tack till gruppen!! Ni har gett mig otroligt mycket och jag kommer sakna er!!

VÅREN är HÄR!

Vilken underbar dag! Vaknade med ett riktigt glatt humör och massor av energi, berodde nog till mestadels på att det va så fint vårväder. Våren är här!! Sommaren är på gång!!
Jag tog mig en liten roadtrip till Öb i morse och sen åkte jag till mormor och käka lunch. Sen va jag och Jessica ute och gick i det fina vädret och så tog vi en trip till Stan efter den fina promenaden. Kollade lite på stuvbutiken på lite tapeter och åkte till plantagen och till blomsterladet och köpte blommor. Vilken dag =)


Ja i morrn är ju då dagen med stort D..... *lessen i ögat och fäller en tår*
Undra om jag ska skippa sminka mig i morrn??? Hmmm.....
Nu ska jag sova och samla massa energi till i morgon!

-----}--}-@     Puss, Natt Nattt    ----}--}-@



Allt har en början och ett slut....

16 November 2008 satt jag hemma min soffa och grubblade, visste inte vad jag gedde mig in på. Ska jag ska jag inte? Första veckan gick förjävla tungt, nervöst, nya människor, nytt mönster, Vad har jag gett mig in på?? 
Men..... det blev ljusare och ljusare och vägen tillbaka gick sakta men säkert i rätt takt mot Verkligheten igen. Ett förjävligt jobb! Ingen i heeela världen FÖRUTOM dom som sitter i samma situation vet vad man kämpar, hur man kämpar och vad tufft det verkligen ÄR! Jag önskar inte ens min värsta fiende detta! Beslut man måste fatta, balansen mellan allt eller inget, kompensationstänket, hur ska jag gå emot, vad ska jag gå emot? Hur mycket vågar jag? "Det är ingen ide att stoppa i stortån, du måste hoppa!" Men hur vet jag vad som är rätt??

Nu idag, 4månader senare, ångrar jag nästan ingenting förutom dom där jälva siffrorna. Hur faan kan man må så fruktansvärt dåligt pga ett par siffror? Ingen annan än jag vet men dom sitter som ristade innanför pannbenet och bara retar! Men förutom de där förbannade siffrorna så ångrar jag ingenting! Huvudet är med i verkligheten igen, jag ser ljuset och färgerna!! Innan va allt svart eller vitt. Inga färger, en dimma som jag aldrig kom igenom. Iget slut.... Vart skulle jag hamna om jag inte bestämmde mig för att fullfölja? Vem vet, ganska allvarligt, men det ser man inte då, Kanske hade mått sämre? Kanske hade legat på sjukbädden? Eller mått ännu bättre än nu? (Vilket oddsen är väldigt lite)
Ja 20 Mars är här. Trodde dock att allt skulle bli som en sagovärld efter den stora dagen D (20 Mars) och att alla problem skulle va som bortblåsda. Har mycket kvar att jobba på.... Frågan är hur läng man orkar??!!

Allt har en början och allt har ett slut!! Nu är slutet här... Tråkigt men sant! Vill inte tänka på DAGEN! Men den kommer att komma och den kommer att försvinna. Nu är det dags att sätta på PLAY knappen igen Emelie!! Den har stått på PAUSE ett tag.
Knäppa i fingrarna och börja planera framtiden... Vad ska jag ta mig till? Vart vill jag ta vägen? Vart vill jag nå med mitt liv? Massa frågor som jag inte har ett svar på, ett önsketänkande och planer som kan bli sanna eller återstå i drömmar.... Ja vi får se vad tiden avgör.... Men tiden är inte oändlig. HÄR OCH NU!!!


*Puss Kram Emelie*


Bära eller brista...

Det får bära eller brista, tyvär men detta accepterar jag inte!! Tankar har kommit tankar har gått, men dom har inte varit såå starka som dom är nu oc´h dom har inte försvunnit, tyvärr men det är en sak jag måste göra för detta pallar jag inte, det ska inte gå för långt denna gången men det är tyvärr nödvändigt!! Nåt måste göras och det är nu, men jag ska göra det kontrollerat denna gången och vara stark när jag nått mitt mål, ch inte låta det gå för långt!
Jag känner mig starkare än någonsin, vilket håll vet jag inte men om jag inte gör nåt så kommer jag abslout inte må bättre så detta ska jag klara!!

Attaraxen och Jessica va guld värd idag!!!!


Va på sats och träna förut, en vecka sen. Vilken kick!! Länge sen jag vilade så länge, sjuk är lika med farligt för mig!!
Klarar inte av att vila, mår dåligt när jag vilar och får världens träningsnoja när jag kommer igång igen, måste få min dos varje vecka annars blire kaos överallt...


Kan väl resummera att dagen har varit som en suddig dimma av omöjliga tankar som inte gått bort.....


Ha de bra gott folk!!

*Puss Kram Emelie*




Fridfullt




Trasdocka...

Denna helgen har varit väldigt väldigt lugn... Men komplicerad!!
Har inte gjort nåt speciellt, igår va det ju hockey och sen va jag och tittade på Sagan om ringen filmerna, ett race till halv två på natten så alla somna tillslut.. Hade lite snack också som känns jobbigt men nödvändigt, tur att det inte gick för långt men jag hoppas på det bästa!! Sagor slutar inte alltid lyckligt har jag lärt mig nu under ett års tid med allt strul.... Att det alltid ska va nåt fel,  fel tidpunkt, fel klickning, den ena vill mer än den andra...  Aja hoppas det bir bra tillslut!!! Men jag ska verkligen fösöka att inte träffa någon nu!! Ska ju dra iväg och jobba så då vill jag inte binda mig med någon här hemma....
Känner mig som en trasdocka med massa hål i kläderna överallt och det blir bara mer och mer och det tar aldrig slut på alla prolem, vissa hål sys ihop till ett R, och vissa syns inte ens om man tittar noga. Blir tokig!!


Ska till gruppen i morrn iaf... ska ha samtal innan och efter gruppen....

Känner mig lite snurrig i huvve så jag får nog sluta skriva = S

Ses imorr!!
Puss & Kram Alla vänner *Love u*

Hockey

I går va det en nykter kväll, satt hemma o tittade på let´s dance med Alex och laga mat, sen drog vi ut på kil en sväng o sen åkte jag in till stan och hämta Marie. Va hemma typ halv fyra i natt så jag sov till typ halv tolv idag. Så det blev en frukost- lunch frukost=)
Idag ska jag åka in och titta på hockey. Ska bli jättekul för jag har inte varit på hockey på säkert ett år. Sen på kvällen blire ytterligare en kväll nyktert=) Ska se på film.....

Skönt med en nykter helg, är fortfarande inte så jätte pigg, snuvig, ont i halsen och nåt som inte stämmer typ=)
Har bara tränat en gång denna veckan och det känns i magen kan jag säga, ångest!!! Men jag är ju sjuk så jag kan inte träna, men det går lixom inte ända in..... aja.... näst sista helgen, sen ska jag ut i livet och testa mina vingar=)

Ha en bra dag allihoppa!!

400 spänn och rätt i väggen!!

Ja en vecka klarade jag mig utan att blogga! Har försökt att inte blogga för att se om jag klarade det, om jag lixom va beroende eller inte, men nu vet jag att jag klarar av att lägga undan bloggandet ett tag. Så om ni undrar varför det inte kommer ett inlägg på ett tag så är det för att jag helt enklet bara tar ett break...

Tiden börjar kväva mig, vad ska jag göra efter den 20 Mars? Hur kommer mitt liv att se ut? Vad vill jag göra, vad vill jag inte göra?
Åhhh va svårt, vill åka till Branäs och jobba en månad, sen kommer jag hem och vad ska jag göra då då? En månad är ingenting, sen är det maj och sommar kommer vänta bakom hörnet. Har fått jobb på kusten oxå, i Lysekil det lutar mot det, KUL=) men i  tankarna är jag fortfarande förrvirrad och vet inte vad jag ska ta mej till. Men jag får försöka ta det som det kommer och relaxa lite.

Min bil är inte skattad för jag har inte betalat det där papperet än, så i morrn får ni hålla tummarna så jag inte får böter. Fick böter häromdagen på 400 spänn och dirket efter överaskelsen efter lappen så backade jag rakt in i en vägg med pärlan. Som tur va blev det ingenting!!! Så det skulle ju inte förvåna mig om polisen står bakom knuten när jag minst anar det, typiskt mig!! 
Aja förövrigt så är sjuk, svin ont i halsen och ont överallt, nyss spytt och mår allmännt förjävligt. Men i morrn måste jag försöka pallra mig iväg för jag orkar inte va hemma längre i psyket, bara träna en gång denna veckan oxå så ja måste bli bättre i morrn så jag kan gå till sats. En gång är föööör lite!! Dricker c-vitamin och äter apelsiner=) Tack Alexander!!=)

Ha de bra!!

Puss Kram Emelie

RSS 2.0