Gena istället för omväg!

A jag vet... jag bloggar inte alls lika mycket längre. Vet inte varför, men det går i perioder. Men i stora drag så har det inte hänt så mycket mera än att jag har tvättat bilen, vart o tränat, vart på bio, ätit, vart ute på promenad och ja, vart med kompisar... Typ som vanligt....
Det går framåt med livet och jag börjar se alla ljusa stunder istället för att det bara är mörkt och trist, det kommer fler och mer ljusa stunder då jag tycker att livet är härligt och värt att leva, har ju vart en jobbig tid efter breaket med Perra och jag vil bara säga till er som börjar med ett destruktivt beteende (efter skiljsmssa eller liknande), det blir tusen ggr värre och en mycket svårare väg tillbaka till verkligheten, om jag inte hade börjat hade jag varit ledsen i några veckor och sen gått vidare, jag gick visserligen vidare men jag gick en jävla massa omvägar och hoppade över problemet, och nu sitter jag här fortfarande idag och har det jobbigt på grund av breaket. Inte just med käelekn men andra grejer som utlöste det. Det jag menar är att inte börja med något som du vet inte är bra för dig för det blir en längre väg tillbaka när du börjar  inse vad du sysslar med. En grej att tänka på!!


Har sökt jobb nu till Lysekil, Linn ska dit så jag hoppas verkligen på ett positvit svar, skulle va sjukt kul och åka iväg och jobba eftersom det inte blev nåt Branäs nu i vinter.... Är redo för nya äventyr och vill göra nåt nytt! Tråkigt att va kvar i kil i sommar=(

Tittar på efterlyst...

Till helgen blire party och en jävla massa röj=) Länge sen nu och man måste ju gå ut och ha roligt oxå....

Puss Emelie

Alla är unika

A det är sant!! Har verkligen varit nykter i helgen och verkligen brutit en "vanlig" helgs mönster o ändå har det vart en av dom bästa helgerna på läänge. Har testat öppna andra sinnen och kanaler och tagit in massa information från ***** ni kommer tro jag är galen!!!! Hahah... a jag har verkligen haft en fantastisk helg - utan massa alkohol....
På Fredag va jag hos Alex och han bjöd mig på jätte god mat!!! Sen såg vi på film o va nyktra och städade. På lördag kväll va jag på 60-årskalas på kvällen och sen hände inte så mycket mer än nåt varv på kil med Alex o bibay o nån mer, drog hem ganska tidigt så jag skulle va utvilad till söndag.. Och ikväll har Högga och Jessica varit här och tittat på film och dippat grönsaker med massa tända ljus och mys!! A jag kan verkligen summera till att helgen har varit heeelt underbar och jag har träffat mycket nytt folk och haft riktigt kul!!!

*Alla är unika och det finns ingen som du*

Dagens grej...

Nyss kommit hem från en filmkväll med pannkakor och hallonsylt=)
Idag har det inte hänt så mycket mera än att jag tog en walk i skogen, snö snö snö!! Hur tungt åt benen som helst, va hos mormor o käka en jättegod kyckling, potgratäng från ett recept såklart då från viktväktarna. Men Det va faktikst riktigt gott!! Åhh va jag tycker det är skönt att gå dit!!
O sen drog jag och Jessica in till stan o köpte lite smått och gott...

Dagens sms: Emelie, du måste lämna in filmen den är en vecka försenad- Drömmbutiken
- Faan Jesper har du inte lämnat in filmen jag sa till dig o göra...
- Ja men jag lämnade ju in den förra veckan till tamars....
Faan en film en hel vecka försenad det får jeppe fixa!!! Han som tog på sig det, men hur faan kan tamars ta emot en film som inte är deras??
Hahah litte komiskt ändå....

Ja i morr blire är det fredag o det är då det är som roligast med gruppen och det händer nåt lixom!! KUL=)

Nu ska jag sova...
//Natti Natti // Emelie

En dag lik dom andra

Nyss kommit hem från Jessica, blev en titt på lägenheten jag hade tänkt hyra. Men nej nej nej skrek min hjärna. Fy faan den va verkligen inte fin alltså.Trodde inte det skulle vara sån skillnad för Jessicas är ju nice och den lägenheten över är oxå nice. Nen denna va verkligen inte bra alltså. Nej, betalar hellre en tusenlapp extra för min lägenhet med stor inglasad ballkong och fräsch toa o kök o inget fel.

I dag var jag på riktigt spinning för första gången på säkert fyra år. Har ju gått en del på gula klasser med Satsspinning, det passet är bara 45 min, va i dag på riktig spinning 55 min blått pass, mer intensivt, Inte så mycket skillnad i tid, tio min extra, men det va mycket jobbigare och den timmen gick helt sjukt fort!! A jag har verkligen blivit en riktig spinningnörd på sista tiden alltså. Det är bra att pröva nya grejer för det är så lätt att man kör fast sig i samma. Riktigt bra musik va det oxå!!!


Helgen kommer bli riktigt spännande, upplevelser både lördad o söndag mellan 10-17=), så det blir nykter hela helgen, ev nått vinglas på lördag för jag ska på 60-årsfest vid sj-lokalen. Men det blir ingen fylla eller en riktig partykväll.
 Faan jag börjar bli stolt över mig själv! 2ggr fylla nu på 6 veckor, vad händer med mig?? Jag som alltid varit en riktig partypingla, men det är så sjukt härligt när man varit nykter under helgen på söndagarna. Det räcker bara med namnet Söndagar så får man ju faan ångest, o bakfull som ett svin på det är verkligen ingen hitt!!

Är trött på vissa folkslag, abslout inte invandrare utan en HELT annan grej, tänker tyvär inte säga för då blir det väl ett jävla liv. Men jag lyssande på en låt när jag åkte hemifrån träningen idag som jag inte lyssnat på på väldigt länge, det är sååå jävla sant!! Alla är likadana!! O jag vill inte blanda mig med sånt folk nåt mer nu för det räcker!!


I morrn blir det en morgonpromenad med Jessica innan lunchen hos mormor o på kvällen blire film=)


//Sleep well my friends//


"The tower"

En sjukt rolig upplevelse ikväll, vill inte gå in på närmare detaljer för då kanske ni tror att jag är dum i huvvet eller nåt... Hahah, inte alla som tror på det jag har varit på ikväll så jag kanske återkommer... Men gula ängar, stora ekar, flygande fåglar, grindar, möte och en skogsdunge med massa solsken. Och " The Tower"  Svårgissat va??=)

För övrigt har jag idag varit ute på en långpromenad i snön, väääldigt härligt!! Varit hos mormor o käkat lax med potatis, mmm=) mormor gör faktiskt väldigt bra mat!!!! Skönt att slippa det projektet själv och inte behöva tänka vad ska jag äta?? vad ska jag inte äta?? Då går jag dit vid halv ett o hon bestämmer, Hur bra som helst, och jag behöver aaldrig vara orolig för att hon gör onyttig mat för hon är ju med i viktväktarna nu, inte så passande kanske men känns ganska tryggt ändå!!

I morrn ska jag ringa hyresvärden igen, ska antagligen flytta... Har lite för dyr hyra för att bo själv, visst jag trivs hur bra som helst och om jag hade haft någon att bo med inga problem. Så det är nog läge att iaf börja titta. Tog nju den här lägenheten i ren panik oxå o strunta i om det va dyr hyra för jag o morsan döda ju varandra i sommras!! Skulle inte va fel att bo granne med världens bästa kompis(ar) heller=) Ja det blir nog en flytt, men vilket jävla projekt!! A det blir nog bra när det är över iaf!!

Nej kanske är tajm för sängen!!

Puss Kram Emelie

 

Har så tråkigt!!!

Sitter hemma och har svintråkigt!! Fy faan vad jag hatar att vara ensam på kvällarna....
Tittar på advokaterna och dricker te.. Ska väl kanske snart sova... Men nej jag är inte trött, nej vad faan ska jag göra??
I dag har jag iaf varit och hälsat på Linnea och sen va jag iväg till mitt andra hem =) sats, tränade spinning med pulsband, det är helt sjukt roligt!!! Till helgen blir det nog fylla någonstans, kan inte sitta här hemma och vänta på bättre tider heller.. Nej i helgen ska jag gå ut o ha kul!!!

Tack till er tjejer idag!!! Är tacksam över att jag har er och att det ändå är fem veckor kvar!!
 

Helgen vart fin ändå=)

Ja då va helgen över. Alla hjärtansdag blev en lyckad dag singel iallafall!! Vore väl mys å haft den att dela med någon speciell men jag har börjat tänka att den rätte kommer väl vid ett tillfälle då det är menat och är det inte menat nu så är det är bara att va själv  och se vad som händer, hatar att ragga, raggar inte, dom får ragga på mig=) Hahah!!! Ligger lågt och visar inte speciellt mycket intresse när det är början eller slutet, skiter mest i det och tar det som va det är itsället och det blir som det blir. SÅ mycket tankar att jag inte orkar lägga ner energi...

Nej nu ska jag nog sova, nyss kommit hem klockan är halv tre på natten. Måste ladda inför gruppen i morrn, Måndag antar att det kommer bli en del.... **Är så glad att ni är där** Försöker att inte tänka på dagen -20 mars som vi ska skiljas, jag hatar att skilja mig från människor jag tycker och som jag delat e del av mitt liv med, det kommer bli en dag med mycket sorg och tårar.. Försöker va här och nu, men.....


.... mitt hjärta kommer sörga!!!


Puss God Natt //Emelie//

Måste tänka på "det"

Fredagen de 13:de idag då. Har det hänt nåt? Nej, inget speciellt, visst jag är lite skrockfull med lägg inte nycklarna på bordet och jag går aldrig på Abrunnar, går inte under stegar och så vidare.... Men nej... inget har hänt....
Idag har jag mått så jävla illa heeela dagen, och nu vet jag varför jag gått runt ganska länge och mått illa och vart helt nockad på morgonarna.... Fick mig en tankeställare idag och bestämmde mig för att försöka tänka på "det".... Och helt enkelt ändra på "det" mer och mer.....
Orkade inte ens träna idag för illamåendet, och jag brukar inte va den som bangar träning... Så då får det bli spinning i morrn istället.. Ska verkligen gå upp i tid i morrn, får ser om det blir någon skillnad i morrn nu när jag har tänkt  på "det"




Kul dag i morrn då =/ Singel på alla hjärtans dag har jag inte varit sen jag va 14 år.... Inga rosor=/ Va faan ska jag göra?? Kan ju inte sitta själv och bara glo i väggen när alla par har sina mysiga hemmakvällar... Får väl gå på krogen eller nåt... Borde ju iaf vara vääääldigt mååånga singlar ute i morrn=) Hahahah!! Nej då.... Blir kanske lungt i morrn ändå, får se vart bena bär mig, får se vad jag är på för humör i morrn....


*Puss Emelie*


DU SER INTE VÄRLDEN SOM DEN ÄR UTAN SOM DU ÄR

Vilken vacker vinterdag det har varit idag!!

Och på tal om nåt heeelt annat,.....

Yes, i know.... Jag ÄR besatt av träning! Kommer aldrig att försvinna ur mitt huvve. Visst, jag kan ta att jag inte ska träna 2-3ggr om dagen alla dagar i veckan och leva på ägg, tonfisk, sallad och frukt. Fine!! Såå långt har jag kommit att jag fattar resultatet= inte bra fysiskt eller psykiskt. Men... Jag KOMMER ALLTID vara ett träningsfreak. Yes, det är så jag är, välkommen tankar jag kommer aldrig bli av med er, men jag kommer så småningom palla att gå emot utan att få ångest och träna dubbels när jag inte orkar stå emot. Visst jag kan gå emot nu, men jag mår fortfarande dåligt, blir orolig och får ångest och tror jag går upp i vikt om jag vilar mer än 2 ggr i veckan och BARA sats 3 ggr plus promenad. Tycker det är fööör lite...... Åhhhh!!!
Yes, jag har hittat min själsfrende = TRÄNING!!! Försöker att inte ge upp hoppet men... det är nog tyvär så att jag KOMMER träna ändå tills jag ligger på dödsbädden. Kommer springa maraton när jag är 80 år...
Det är inte bara vikten det handlar om, nu ligger jag ändå på en sund nivå, men det är tänket, när jag går tänker jag åhh nu får jag snyggare ben, när jag tränar combat tänker jag åhh nu får jag plattare mage och men jag måste börja springa oxå för att... Få snyggare kropp helt enkelt.... Snygg vältränad!!!



Ajaj nog om det.... I dag har jag iaf promenerat, ätit lunch, promenerat, städat och nu sitter jag i soffan efter en helkväll på snowboarden i Sunne men Jessica och HÖgga.. Faan va det är kul alltså, lite kallt men det va det värt....
När jag och Jessica åkte i ankarliften ihop kom vi på att jag tänker väääldigt mycket på ALLT, annalyserar och tänker, annalyserar och tänker.... Vad det än handlar om, typ varför är snön vit och inte svart, a men ni fattar sånna grejer som bara är.... Hmmmm!!!


Tänker alldeles för mycket på allt möjligt!!!




Tankar:


**När vi tar till oss en tanke eller bild förverkligas den till vår verklighet, vi är, gör och har det så som vi tänker. När vi tänker en sak så blir vår verklighet sådan och vi drar till oss sådant som bekräftar detta, om vi tänker att livet är
härligt så blir det härligt genom att vi drar till oss sådant som bekräftar detta.



DINA TANKAR AVGÖR VAD DU SER

DU BLIR ALDRIG EN VINNARE FÖRRÄN
DU BÖRJAR TÄNKA SOM EN VINNARE!

DINA TANKAR STYR DIG ! DU KAN FÖRESTÄLLA DIG ALLT !
DU BLIR VAD DU TÄNKER ! SOM DU TÄNKER ÄR DU

VARJE TANKE DU HAR, SKAPAR DIN VERKLIGHET

JAG ÄR ANSVARIG FÖR MINA TANKAR, DET ÄR MINA EGNA
TANKAR OM VÄRLDEN SOM AVGÖR VAD JAG SER !

DET ÄR PÅ TANKENS NIVÅ, JAG AVGÖR MINA
VAL OCH HANDLINGAR MINA TANKAR SKAPAR MITT LIV !

DU ÄR DEN ENDE SOM KAN STYRA DINA TANKAR OCH DÄRMED STYRA DITT LIV !


Vi människor tänker omkring 65.000 tankar per dygn, av dem är c:a 95 % samma som föregående dygn.Men det går att förändra några av tankarna varje dag och därmed att utvecklas som människa.


Värt att tänka på!!

//Emelie//

Puss


Puss alla vänner!!


Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna kan ej dö,
dess namn känner du nog igen,
trofast vänskap heter den!

Vill tacka alla mina vänner för att ni finns där, ni vet vilka ni är!!

//Emelie//

Utmaningar stärker.......

Vaknade inte direkt med tuppen i morse, tio gick jag upp och åt lite för lite till frukost mot vad jag egentligen ska, tänkte att det är snart lunch, måste pallra mig upp på morgonen, det är lixom tajm nu!! Tänker varje kväll innan jag ska sova att i morrn då jävlar ställer jag klockan och startat dagen bra med en frukost, en dusch och tittar på vakna med the voice=) Tycker det är jätte bra!! Men nej nej, när klockan ringer lockar inte frullen, duschen eller vakna med the voice för fem öre, och jag ligger kvar i sängen alldeles för länge. Vilket ger resultatet av  en misslyckad morgon av vad jag tänk dagen innan... Såå skönt att snooza=)
Tog iaf en promenad innan lunch med Jessica och sen åt vi frasvåfflor, det gick hyfsat men ångesten kröp sig på mer och mer efteråt, tur att Jessica va med, She´s an ANGEL!!!! Pallar inte riktigt med allt än, men utmaningar stärker!!! Tvingade iaf i mig en sportsallad på kvällen, tänkte tankarna att kompensera med att strunta i att äta något mer på resen av dagen, men..... jag gick emot!!
Sen drog jag till stan och köpte mig en ny mjukdress så jag kan mysa ner mig riktigt i soffan=)
OCh nu på kvällen Tittade ja på den där filmen som fick massa baggar, Mikael Persbrandt nånting med Maria... blabla... vet inte riktigt vad den hette men Fy faan va dålig!!! Första gången jag sett en film m Persbrandt som är dålig, blev riktigt besviken alltså!!!

"Sagan är över, brukar inte sagor sluta lyckligt?...." 
Men men...

 "
Kysser du en står det tusen åter" 



/// Emelie Håkansson///

Mår sååå mycket bättre!!

Ja ni kära vänner och bekanta.... Idag har jag mått sååååå mycket bättre!! Igår va verkligen en hemsk dag och efter söndagens bakfylla bestämmde jag mig för att inte dricka 2 dagar i rad på väääldigt  länge, mitt psyke pallar inte med trycket på söndagarna=) Heheh...
Skönt att komma tillbaka efter helgen iaf på * !!!
Har varit hos Linnea idag, hon klippte mitt hår=) Tack gumman det blev jättebra!!! Sen åkte jag och tränade lite boxning, va väldigt skönt idag, länge sen jag gjorde det så det va fruktansvärt roligt faktisk!!! Sen åkte jag till Ica Maxi och handlade, hade verkligen INGENTING i kylen, behövde inte ens skriva vad som fattades utan det va typ bara att plocka allt jag brukar äta. Men jag är förjävligt billig i drift... Hahah handlade för 150 kr förra helgen, och idag handlade jag för 277kr. Håller jag väl mig på i två veckor, bara lite mjölk så är det klart... Hehe!!
Nu ligger jag hemma och tittar på BjörnBröder i min säng under mitt stora täcke med Harry breve mig=) Han är allt för go han, finns alltid där och ställer upp till 150 %, Han sviker mig aldrig=)!!!
Ja nu ska jag titta vidare på filmen, i morrn hade jag o Jessica tänkt dra o åka snowboard men det va inte öppet på dagen så det får bli promenad och nåt annat skoj=)
Sov så gott nu för det ska jag göra!!


*Pussis*


Ålderstest

Hitade en sida där man unde göra ålderstest, jag lever alltså 81,3 år=)

Ålderstest Resultat



2009-02-0881,3 år Generellt 55%

Kropp & Sport (95 %)   
Social & Sexliv (31 %)
Hälsa & Livsstil (31 %)
Mat & Fitness (68 %)
Personlighet & Själ (50 %)

Du kommer bli 81,3 år gammal.
Din extrema livsstil kortar ditt liv med 2,1 år.

Du har 75% av dina totala 29683 dagar kvar. Carpe Diem!
1987-12-29 2009-02-082069-04-05

En förjävlig dag....

Tjenare!!
Ska ta tag i detta med bloggandet nu igen. Har bara inte orkat skriva så mycket på sista dagarna.
I helgen har jag varit på party, killingen på fredagen med Mats och Jeppe, och igår va ja på ankan med Jessica och litte mera folk. Va tydligen fullare igår än jag själv trodde. Hade tydligen ringt till Alex och frågat samma sak två ggr i rad... Ojoj inte bra!!!! Inte alls roligt snack inatt heller=/ men men det är som det är och vi får väl ta det som det kommer.
Nu sitter jag hemma hos morsan och tittar på barna i bullerbyn med Jeppe, ikväll blir det filmmys med Jessica, hon är allt en riktig ängel hon!!!!
Måste faktiskt säga att jag mår förjävligt idag, massa tankar i huvve på en person och alkoholen gör väl sin verkan på psyket nu när den börjar gå ur efter gårdagens fylla......  Känner att denna dagen kommer bli lång och dryg, har tillochmed stängt av telefon...
Hoppas jag mår bättre i morrn!!!

*Puss Kram Emelie*

Lagom dos

Vet inte varför....men jag bloggar inte rikitgt lika mycket längre, ändå har jag haft hur mycket dötid som helst nu under en vecka. Jag har iaf kommit på att jag trivs bäst med att ha något att göra den mesta tiden av dagens timmar, så fort jag blir själv eller inte har något att göra så kommer tankar, oro och en enorm rastlöshet så det är heelt sjukt!!! Visst, det är bra att vara själv ibland, men jag har faanimej deppat ner mig i migsjälv nu när jag inte har gjort någonting, det räcker med att bara gå ut och gå en sväng, gå hem till mamma, städa eller gå till någon kompis.... Ska väl försöka att inte stressa till allt och hela tiden va i framtiden heller men det är nog bra för mig att göra saker på dagarna, för jag blir depp!!!! Mår mycket bättre efter denna dagen!!

Idag har varit en lagom dos av vänner och träning och allt jag vill få in under en dag=)
Jessica kom hit i morse vid åtta och stannade till tio, sen drog jag till stan vid elva, åkte till Josse direkt när jag slutade vid tre, vi va ute och gick med hennes hund och sen va jag där tills träningen började halv sju. Kom hem vid åtta, duschade och åt...
Har inte vart stressigt och lagomt mycket att göra och träffat männikor hela dagen=)
Va ju absolut inte någon nunna eller skogsmulle i mitt tidigare liv....



I morrn ska jag dra in och träna på morgonen, så jag har någonting att gå upp o käka frukost för så jag inte sover bort halva dagen och allr blir fel, Jessica kom på kafferep i morrn med=)... och sen ska jag och mamma äta lunch på ikea och kika lite....
Tittar på efterlyst, fy faan va sjuka människor det finns alltså!!!
Natt natt =)


*Puss kram Emelie*

Helgen i korta drag...

Ja har inte hunnit blogga på hela helgen, eller jag hunnit va väl lite fel ord. Har bara inte orkat....
Men helgen i korta drag;
Fredag va jag och Frida hemma hos Jessicas föräldrar i Säby och åt mat och spelade kort... Mycket trevligt!!
Lördagen va jag och Jeppe och bowlade och åt mat med Mats på nöjes, och på kvällen blev jag chaufför, en merca som drog till sig civilen så ja, blev stoppad..... Sen drog vi till Sunne en sväng på natten.... Och på natten när jag skulle åka hem så hittade jag en tjej som låg deckad vid Willys som jag körde hem... Vet inte vad som hade hänt annars... Inte en käft ute och där låg hon mitt i nattten i en snödriva.... FARLIGT!!
Och igår sov jag till typ två för jag kom hem vid halv fem på lördag morgon..... Gick till morsan och skulle käka mat, när jag hade ätit halva kycklingen visade det sig att den va rå inuti, hon flög på min tallrik och skrek - ÄT INTE MER!! Så idag har jag varit hemma hela dagen för magen är inte som den ska... Ajajaj...... Och på kvälen bev det mys=) 
Har dock väldigt tråkigt nu så jag vet inte vad ja ska ta mig till riktigt... Ska nog gå till morsan och hälsa på och senare kanske träffa Jessica.....
SÅ mer än så har det inte hänt...=)

Puss Kram på er!!

RSS 2.0