Bowla och lunch..

Hej Hej!!!

Varmt och soligt!!! Har varit ute och solat nu på förmiddagen, ska snart dra in till stan och äta en god lunch på en uteservering och sen bowla!
I helgen var jag ju på kusten, och det va heeelt underbart! Längtar tills säsongen börjar på midsommardagen. Jag åker dit den 18:de och då är det kickoff fest och vinprovning, träffa alla människor jag ska jobba med hela sommaren och glassa.... Det kommer nog bli sjukt kul!!!! Men och ett stort Men! Jag kommer sakna Alex sååå mycket!!! Tycker om dig så mycket, känns så rätt efter så kort tid!!!

*Puss Puss* 

Saltön

Hej Hej allihoppa!!!!

Tvättat, jobbat, tränat, fixat bilen, packat och tagit en kvällspromenad med Alex är det jag har gjort idag....

I morrn drar jag till Grundsund och jobbar på Pelles rökeri, håll tummarna att jag hittar rätt=) har fått låna en Gps så jag måste hitta annars är jag riktigt kass på att hitta, har fått vägbeskrivning och kollat kartan..... Se om jag ser några kändisar därnere då =) filmteamet som spelar in sommarprogrammet "saltön" på samma restaurang som jag ska jobba på.... Lite kul =)

Ha en bra helg!
 

Lysekil

Sitter hos mamma och ska lägga in massa möbler på blocket, flyttar nästa vecka. Vill INTE!! Så jävla skönt att bo i min lägenhet med den stora inglasade ballkongen nu när sommaren kommer, men som sagt, ja ska ju inte vara där nått i sommar.
Till helgen ska jag ner till grundsund (Lysekil) och jobba. Där ska jag vara hela sommaren sen, så det ska bli kul och mjukstarta lite!
Började träna igår, körde spinning och core. Har helt galet mycket träningsvärk idag. I kväll blir det ett pump pass och sen en promenad med Alex och Jeppe på Höjda.

Tycker om dig Alex=) !!!!!

Lååångt inlägg=9

Hej allihoppa!!

Detta kommer nog bli ett mega långt inlägg för att jag har tappat tid, lust, motivation för att blogga och framförallt har jag faktikst inte mått sådär jättenice.
Men nu är det blir det lite lägesrapport här=) hahaha!! Kul att jag iaf har alla läsare kvar, det var ju dock ett tag sen jag skrev något nu.

I dag har jag och Alex varit in till bmw och köpt en grej till min bil så jag kan dra ner rutan nu när det börjar bli sååå varmt! I vintras klagade jag för att det var för kallt för fläkten inte funkade, men nu är det för varmt istället, skinnsäte är förjävligt oproktiskt men jävligt snyggt=)
Nu håller jag på och tvättar och har nyss städat hela lägenheten, fick riktig städmani så jag gick loss i hela köket=) Det är så skönt efteråt när man har städat, lukar gott och så blir det som ett nytt hem.... Tänkte snart ta en promenad i det fina vädret ,men vilar lite för ju mer jag rör mig desto mer ont i magen har jag och måste försöka ta det lungt.... Lätt? Öhh nej!! 
Jättesvårt det där med att ta det lungt oxå när man är träningsnarkoman, lyssna på kroppen... Öhhhh?? Hur gör man då?? ÅHHHH!!! BLir snart galen, har inte tränat på över en månad, Första jag frågade på sjukan va- Får jag träna? Lyssna på kroppen va deras svar.. ok jag kan alltså träna? Eller? jag har ju ont? ska man träna då? Öhhh tusen frågor, inget svar... Har haft ont i över två veckor men på Fredag blir det sista besöket på sjukan hoppas jag så allt kan vara över någongång. Fick vänta en och en halv vecka på operationstid, jag har ju för faan haft svinont i magen, och det är ju ett ingrepp som tar typ 30 min..... Aja ska väl inte klaga på vården egentligen utan mer staten som inte sätter in mer ressurser. Så snart ska jag dra igång med träning på sats och löpträning inför statsloppet=)

I morrn ska jag tattuera mig=) ska görra stjärnor i nacken som går ner en liten bit på skulderbladen, dock inte så många. Mamma blev inte alls glad när jag berätta det =P struntar jag fullständigt i för det är inte henes kropp jag ska tattuera mig på...

OCh den första juni flyttar jag till en mini etta=( har världens ångest. Gå från 60 km till 32 km=/ Inge roligt det!!
Älskar min lägenhet!!! Har iaf varit på kilsbostäder idag och fått tapetböcker så jag ska få välja tapeter i vardagsrummet... =) Så lite positvit blir det!!!

Nej nu ska jag nog ta den där promenaden medans solen fortfarande är kvar....
Ha de bra!!
Puss Kram Emelie

RSS 2.0