Kommentar till inlägg!

Fick ett inlägg av en tjej som skrev att man skulle vara så blond och bitchig som möjligt för att få så många läsare som möjligt och att hon tyckte det va idiotiskt!

Håller med dig fullt ut! Jag bloggar inte för att bli en stor känd bloggare som kenza eller blondinbella, jag bloggar föra att skriva av mig vad jag känner, tycker, gör och skriver det som är aktuellt just i mitt huvud, för att det är skönt att bara skrvia av sig.
Visst jag kan börja skriva dagbok men det känns lite roligare och bättre om man kan dela med sig av sina erfarenheter och ge andra männiksor tips om allt möjligt. Så är det en annan tjej som  som har laggt i en kommentar så här:

"Jag kommer att gå om både Kissie, Dessie och Paow på alla listor.

Because i'm the one and only!!"
2009-09-29 @ 16:51:37


Då tänkte jag bara go for in girl! I don´t care!! Med DEN attetyden kommer du säkert få HUR många läsare som helst, MEN folk SKRATTAR bakom ryggen på dig!!! Har inte ens tittat in din blogg men jag kan nästan ana hur du är...

Nu tycker jag det finns många bloggare som bloggar bra som är på toppen men det finns allt en hel del puckon och det finns verkligen en poäng i att man ska vara bitchig och blond för att lyckas, men JAG strävar INTE efter det!!! Visst det är ett plus i kanten om man får många läsare, och det skulle ju vara roligt om man lyckades nå toppen, men jag tänker inte spela på något jag inte är för att det ska bli så, händer det så händer det:)

Sov gott!!!


PINSAMT!

Åhhh!!!! Vad pinsamt!!!!Jag älskar att lyssna på musik!!!

Det är det bästa som finns på hela jorden, skulle inte klara mig utan det. Men jag kan spela lite för högt ibland.
Klockan fyra idag på eftermiddag va jag hemma och bytte gardiner, spela musik ganska högt (som vanligt).
Så plingar det på dörren typ fem gånger i rad, trodde det va någon jag kände, men icke! Där står gammle agda och en till gammel granne och tittar på dörren, hade inte låst dörren men jag vågade inte öppna :/ så jag la mig under täcket i sängen och låtsades som om jag inte hörde något och gömmde mig, hoppades på att dom inte skulle gå in. Tänkte låsa in mig på toaletten först men jag kom på det för sent....
Öppnade iaf inte dörren så nu ringer väl kilsbostäder någon dag och säger att jag har en varning.... Faan!!! 

Morsan va helt galen på mig när jag bodde hemma för det va inte i en enda lägenhet vi bodde i utan att få klagomål. Vi flytta väl typ 6 ggr när jag bodde hos morsan..... så hon va heeelt galen på mig....


Åhhhh!!! Vad pinsamt, skulle gå och handla men jag låset in mig resten av dagen, när jag såg att dom gick och vågade inte öppna. Nu typ springer jag ut så dom inte ska se mig.....


 Spelade basket idag, med en avslutande spökboll!! Så jävla roligt, ska börja varje måndag och till sommaren blir det fotboll:)

Natt Natt!!

Köpt en ny ipod :D


Har köpt mig en ny ipod, jätte snygg rosa jätte smal sådan... Billig va den oxå - för att vara en ipod.

Idag har jag varit i skolan och våran nya kurs började, estetisk och kulturell lärande! Innebär att vi ska börja dansa, måla, jobba i workshop och göra mera praktiskasaker. Ska bli så roligt!!!
Vi behäll våran stidiegrupp oxå, ensam tjej bland fem killar, jag trivs :)

Puss






Från dag till dag.....

Vad konstigt det kan bli, från år till år, från dag till dag, från timme till timme.....

Du vet aldrig vad som väntas i framtiden. Du vet verkligen ingenting om framtiden. I bland önskar jag att jag kunde se in i framtiden, vad som kommer hända vad som kommer ske... MEN vad tråkigt det skulle bli!

Livet är fyllt av fart fläkt och oförväntade ögonblick!

Så spännande - så otroligt hur det egentligen kan bli....


Blöt kväll

Nyss kommit hem från en blöt kväll igår :P Det va riktigt riktigt roligt igår alltså!!! Det blir alltid en lyckad kväll med rätt folk och igår va det en såndär kväll som bara va så rätt!!! Åh jag hade verkligen svinroligt!!! -mera sånna kvällar vill vi ha!!!!

Fick ett sms igår som inte va att leka med:
"Hej, hur är det? Jag längtar efter att få smeka dina gyllenbruna kalasbomber <3 ..... m.m ganska grova grejer :)  hahaha skratta så ja höll på att dö när jag fick det för det kom ifrån något nummer jag inte hade. Så jag sökte på eniro och så kom Christian Eilert öpp:) oj oj att jag inte dog... Tom och Christian så jävla klockrena!!!! Så jävla roliga!!!!

En jävla rolig dag igår iaf!!!

PUSS*

Tentan avklarad

Tentan avklarad!!!! Nu blir det fest hela kvällen/natten lååång!!!
Hinner inte skriva så mycket meera för jag måste börja göra mig iordinig!!

Puss

Kexchoklad, cola, cider och vin

Får väl se hur många timmar jag lyckas sova inatt?!

Jag har nyss varit hos Linn och pluggat lite inför våran första salstenta i morgon. Om utbildningshistoria!
Känns som jag inte har koll på någonting men jag tror - att när jag väl sitter där i salen i morgon, och får frågan så kan jag nog rota där uppe i registret och klura ut svaret :) Men det är riktigt mycket att komma ihåg. När jag börjar tänka på allt så bara snurrar det runt i huvve och jag känner paniken börja sprida sig. Men jag tror det blir bra. Hoppas IAF! Har laddat med kexchoklad och cola.
Och efter blire tentafest på Ankan! Så det har jag oxå laddat kylen med... Cider och vin :)



Flyg vilda fågel
flyg du som kan
hade jag dina vingar då flög jag min väg och försvann
flög jag min väg och försvann
flög jag min väg och försvann
Lisa Ekdahl




Fatta va skön å vara en fågel :)
Bara kunna flyga bort från alla problem,
Bara kunna flyga till ett varmt land,
Bara kunna fly när det blir för jobbigt.......



Chillin

Skräll!!!! Sitter och lyssnar på Lisa och läser veckorevyn :)

Jag har nyss varit och käkat mat med Linn på det nya stället här i Kil, Chillin:) Enligt mig va det väldigt gott. De hade en prova på dag så lunchen kosta 50 spänn. En pasta rätt med svamp, salladsbuffe med måltidsdryck och kaffe. Mysigt ställe, hoppas det funkar denna gången!! Kan vara lite roligt sen när nattklubben öppnar o det kommer folk så det inte bara är killingen. Killingen är jätte mysigt men det kan vara roligt med något nytt!

I går träna jag spinning för första gången på typ 3 månader, helt seriöst men jag var verkligen heeelt slut! När jag gick hem gick jag bakom en gubbe med rullator och vi gick lika snabbt, ni kan ju tänka er hur slut jag var!


Nu ska jag kila iväg till bolaget strax och sen blir det mera plugg, har inget liv. Tenta i morrn, Hallå?? Hur tänkte ni?? Första tentan på en lördag?! Jajaj jag har läst och läst och nu hoppas jag att det räcker för att lyckas!!


Vill inte att det ska vara ett spel! Jag vill att det ska vara som förr!

Plugg!!

Pluggar pluggar och pluggar, tar ett break nu och går och tränar litte.... 

Äter omellett  :)

Värt inlägg...hahah!! lägger in ett kort för att piffa upp det litte :)




Uppdate!


Har nyss uppdaterat bloggen!!! Linnea hjälpte mig, vi va uppe vid svinbäcken och tog massa kort sedan satte vi igång och fixade (eller ja Linnea fixade) ja satt och titta mest och styrde och ställde hur jag ville ha :)
Tack gumman du är såå duktig!!

I dag har jag o Linn pluggat för fullt hela dagen, och så passade jag på och tvättade lite oxå. Första gången jag var i tvättstugan och det inte va fullt, det va tillochmed tomt!! Alla maskiner lediga och jag fick tumlaren oxå :) Wihoo!!! Gick så mycket smidigare.

Nu är ska jag titta på kändis djungeln. B -Program!!!! Men har inge bättre för mig..

Hoppas föreläsningen i morrn blir bra trots proffesorn!!

Kram Kram


Lilla hatten.....






Kvinnan tittar på sig själv när hon är:


3 år: Tittar på sig och ser en drottning

8 år: Tittar på sig själv och ser törnrosa eller askungen

15 år: Tittar på sig själv och ser törnrosa askungen eller Hejaklacksledaren-om hon inte är fet, ful finnig och FUL tjej. Mamma! Jag kan inte gå till skolan och se ut såhär.

20 år: Tittar på sig själv och ser Jag är för smal, för tjock, för lång, för kort för stripigt/ för lockigt hår- Men bestämmer sig för att gå ändå!

30 år: Tittar på sig själv och ser Jag är för smal för tjock för lång, för kort stripigt/lockigt hår. Men bestämmer sig för att hon inte har tid att fixa sig själv ändå.

40 år: Tittar på sig själv och ser Jag är för smal, för tjock, för lång, för kort, stripigt/lockigt hår. Men säger "Jag är åtminstonde hel och ren. Och går ändå.

50 år: Jag "är" och går ändå.

60 år: Tittar på sig själv och påminner sig om att alla människor som inte ens kan se sig själva i spegeln längre, Går ut och återvinner världen.

70 år: Tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga- går ut och njuter av livet.

80 år: Bryr sig inte om sitt utseende. Sätter bara på sig den lilla hatten och går ut i världen för att ha kul!


Kanske skulle vi alla ta på den där lilla hatten tidigare :)
 


En kopp te o Lisa.....




I går hade jag en helt underbar dag med bara mig själv. Jag va HELT SJÄLV ända till typ halv fyra. Jag gick hemma och pyssla, städa, lyssna på musik och bara va. Första gången jag kännde sådan ro i kroppen på väldigt väldigt länge. Det känndes så bra och det känndes som jag svävade på moln, vet inte riktigt vad som hände där, men jag kände mig så fridfull!!!

"Inre glädje är när du är oberoende av situation, människor och saker. När du känner inre glädje är du glad av inget själ alls"


I dag har jag varit på skolan. Vi hade sekretess, om hur, vad och när man ska säga och inte säga saker som händer om barnen när man jobbar inom skolan. Det faktiskt riktigt bra föreläsning, vi hade en äldre man som hade varit mycket inom socialen och arbetat som kurator. Fick ryssningar i hela kroppen av flera grejer som han förklarade och berättade. Han pratade på samma språk som jag oxå, inga krångliga ord eller så :)
På onsdag ska vi ha föreläsning med en proffessor, åhhh jag kommer inte förstå någonting!



Sitter hemma med en kopp te just nu och lyssnar på Lisa Ekdahl :) Tittar på norsk tvåan oxå förövrigt, inte vet jag varför??? Jag är nog den enda pesron (förutom pappa, mamma och mormor) som betalar tv-licensen och har inte tvåan!!! Fy faaan, här är jag ärlig mot många andra, kan inte ljuga så jag betalar den där skiten. O så har jag inte alla kanaler jag betalar för.... *suck*


Den 8 oktober ska jag på healing=)!!!!!!



Ha en 3-vlig kväll allaihoppa!!!


Älska som du aldrig blivit sårad

*Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi aldrig trodde skulle lämna oss, en vacker dag gör det.
*Ditt hjärta kommer brista mer än en gång och det blir lättare för varje gång.
*Även om du själv har isönder hjärtan. kom då ihåg hur det kändes när ditt gick i bitar.
*Du kommer at gräla med din bästa vän.
*Du kommer söka tröst i en ny älskare, pga vad den förra låtit dig gå igenom.
*Du kommer att gråta för att tiden går för fort och med tiden förlorar du någon du älskar.
*Så ta många foton, och skratta för mycket, älska som du aldrig blivit sårad.

*Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe för att se dig sova.
*Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara va klädd i en säck och som håller din hand inför alla sina kompisar.
*Vänta på honom som säger regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
*Vänta på honom som säger till alla sina vänner " Det är hon"


Flickan som lekte med elden

Va jämt litte trött inatt när ja skrev så jag skrev ju helt fel bio...

Vi såg ju flickan som lekte med elden!!!!!!



Män som hatar kvinnor

God kväll /natt allesammans!

Har jobbat idag på golfen! Fick baka kladdkaka :) jättebra blev dom (tror ja) Jätte roligt, träffa härliga människor hela helgen och massa norrmän.  Jag älskar norrmän!!! Dom är så trevliga och så otroligt lätta människor! Har haft en skön helg iaf!!!




Har varit på bio och sett -Män som hatar kvinnor! Den va ungefär lika bra som ettan, inget att Hojta för men bra och spännande film för den som vill ha lite drama i biostolen, men väldigt bra svenks för att inte vara wallander eller beck. Hon är ju så sjukt bra Lisbeth! Åhhh!! Hon är nog faan min idol alltså, där kan man snacka girlpower! Tänk o va som henne och våga allt som hon gör (tankarna sprider iväg) Ok det är film Emelie!!! :)

Läge och lägga sig och sova kanske?!

*Natti natti*


Tänk



Tankar:


**När vi tar till oss en tanke eller bild förverkligas den till vår verklighet, vi är, gör och har det så som vi tänker. När vi tänker en sak så blir vår verklighet sådan och vi drar till oss sådant som bekräftar detta, om vi tänker att livet är
härligt så blir det härligt genom att vi drar till oss sådant som bekräftar detta.



*DINA TANKAR AVGÖR VAD DU SER

*Du BLIR ALDRIG EN VINNARE FÖRRÄN
DU BÖRJAR TÄNKA SOM EN VINNARE!

*DINA TANKAR STYR DIG ! DU KAN FÖRESTÄLLA DIG ALLT !
DU BLIR VAD DU TÄNKER ! SOM DU TÄNKER ÄR DU

*VARJE TANKE DU HAR, SKAPAR DIN VERKLIGHET

*JAG ÄR ANSVARIG FÖR MINA TANKAR, DET ÄR MINA EGNA
TANKAR OM VÄRLDEN SOM AVGÖR VAD JAG SER !

*DET ÄR PÅ TANKENS NIVÅ, JAG AVGÖR MINA
VAL OCH HANDLINGAR MINA TANKAR SKAPAR MITT LIV !

*DU ÄR DEN ENDE SOM KAN STYRA DINA TANKAR OCH DÄRMED STYRA DITT LIV !

Vi människor tänker omkring 65.000 tankar per dygn, av dem är c:a 95 % samma som föregående dygn.Men det går att förändra några av tankarna varje dag och därmed att utvecklas som människa.


Värt att tänka på!!

//Emelie//




Lalalala... LISA!!!!


Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling!!!!


Gött trött jag är då, ska strax sova nu. Jobbat idag och det va ju ett tag sen, så nu måste jag nog sova för jobb blire i morrn me;) Gött med extrapengar nu när man studerar!!! Och riktigt skönt att bara ta det lungt en helg innan allt härg börjar.
Riktigt roligt va det att jobba idag! Fick två komentarer som gjorde mig såååå glad=)
"Vad fin du är nu Emelie" och "Vilken go familj ni är" Förgyller vardagen såhär i tiderna.... Kan inte alla börja göra så mot varandra en gång om dagen så skulle nog alla må bätter!! Tack!!!


Väldigt väldigt löjligt men jag tycker Lisa ekdahl är BRA! Så de så.... Ingen som håller med mej förutom min gammla chet Erik. När jag jobbade på pelles i sommras visste alla att när det va lisa ekdahl på stereon i baren då jobbar EMELIE=) Lyssnar på henne nu, hennes text är bra.... Spotify är riktigt bra uppfinnig alltså, bra gjort där!! (vem det nu som va som kom på det)

Yes!!!! idag fixade jag det fruktansvärt bra!
Frukost: Två mackor m ost o skinka o ett glas juice
Lunch: Kött m risgratäng o morötter m sås
Kvällsmat: Gulaschsoppa med cf i
45 min promenad.....
Känner mig stolt!!!!!!
Och gott va det oxå!!! Är så glad:)

Pratade med F idag oxå... Vi ska ses i veckan, jag har saknat henne jätte jätte mycket!!!!
Är riktigt sugen på att hänga på F o J till Thailand i Januari. Ska ju jobba ev julbord i vinter typ fyra helger i rad så det kanske går ihop:)
Är sugen på en utomlandsresa igen!!!


Nu börjar det!!! Det tar sig=)

*Sussa sött allesammans*





EFTER!!!

Okey jag känner mig litte efter.... Lyssnar på en låt som tydligen gått hela sommaren lång. Och först NU lyssnar jag på den:) Linn sa det till mig när vi åkte till skolan en dag.
Jag blir ju helt galen när jag hittar en låt jag gillar, jag säger bara igen igen igen och kan inte sluta lyssna på den;)
 
Tog mig en långpromenad i morse o sen gick jag till morsan o åt frulle.... Antecknat chech!!! =)

Planer för oktober finns och:
Prata nyss med Tom och vi smider planer om att åka till Riga nu i Oktober och hälsa på vårat bejbifejs ARMANDS!!! Hahaha en utbytesstudent från lettland, från skolan jag gick på i molkom som träna upp sig och blev en jätte efter ett år på skolan. Tom och Armnads körde stenhårt på gymmet och käka allt man kan äta från mat till protein, kreatin och all skit man bara kan stoppa i sig. 1 år efter 30 kg större bebis:)

Men flera planer finns och det kommer bli en rolig höst;)




Idag blir det lungt för min del, singel nu men ska inte göra som jag alltid gjort utan ska testa vara singel ett tag!!! Tror det kan vara skönt. Men det är ensamt så vi får väl se hur länge jag står ut, kanske kommer en charmör bakom hörnet och jag faller pladask;) Nej då det tror jag inte men man vet ju aldrig vad som händer med framtiden......
SINGEL och sökande   ENSAM =) MEN STARK!!!

Någon som har ett bra tips att göra på kvällarna när man är själv??? Är ju typ alltid med kompisar men någongång är jag ju själv..... Vad Göra!!!???







 Ha en bra dag och en mysig Fredagskväll!!!


Utbildningshistoria:)

Tjoho alla!!!

Jag sitter och fixar musik:) har ju ny dator så det är bara att ladda på den med massa bra!!
Idag har jag varit i skolan, utbildningshistoria för hela slanten, en lärare som ser ut som dr snuggets som föreläser och jag har inte kunnat släppa det... hahahah!!! skrattar inombords!! Det jobbigaste på föreläsnbiingarna är alla konsitiga ord bara... Massa akademiska ord som ja inte förstår... men det kommer väl:)


Litte mycket att ta emot all musik så ja skriver mer sen eller imorrn:) skcikar för fullt här:)

Puss sov gott!!


Besviken på bartender!

God afton allesammans...

Nyss kommit hem från ett krogbesök i karlstad. Va där med det "gamla" gänget från molkom, jag o grabbarna=) Alltid lika härligt.... Vi har inte setts på ett år men ändå känndes det som det va igår, lite för brutalt sexprat bara på slutet bara... Hahah, inte riktigt van det nu ;)  Men man vänjer sig snabbt=) Pratar alla killar om sex så?=)
Iallafall, jag körde från kil och skulle tillbaka på kvällen så jag körde på en nykter kväll. inge mer med det tyckte jag (tydligen inte bartendern)!

I baren:
Får ögonkontakt med bartender och beställer en cola. Han tittar FÖRVÅNAT på mig (precis som om jag vore dum i huvudet) Och får svar: En cola? På en lördagskväll? Nykter alltså? Han rykte på axlarna och gick och hämta min cola, tittade konstigt och tog nästa....
ÖHHHH???!!!! Hallå!!! ska man behöva ursäkta, och komma med -Jag kör! eller -Jag är gravid. För att det ska vara "acceptabelt" att vara nykter, på krogen en lördagskväll??? Kan man inte få sitta och uggla med sina polare nykter utan att man ska få en sån fråga?? Dagens samhälle om sprit är ju så sjukt skruvat så det är inte sant.
Vi "leker" med tanken att jag är nykter alkoholist och fortfarande har problem. Hur f**n skulle man känna sig då?? Nej det där är väldigt väldigt fel. Stå på er som går ut på krogen nyktra, för mig har det hänt mig typ tre ggr
(förutom när jag har jobbat) så får man ett sånt bemötande.... 

Jag tog det absolut inte personligt men det är ett tecken på att samhället är på väg åt helt fel hål tycker jag!!!

Aja nog om det had iaf en trevlig kväll med Tom, Christian och Jon ikväll och vi satt på pitchures (eller hur det nu stavas) Väldigt mysigt ställe måste jag säga....

Höst!
För övrigt vill jag inlägga att jag tog en promenad i skogen i morse. Kände verkligen att det börjar gå mot höst tider. Jag tycker det är härligt!!! Färger, tända lus med massa filmkvällar och bara slappa! Tjcoka tröjor, mjukis vyxor och bara ha de mysigt helt enkelt!


Puss och god natt*


Miniatyr av sommaren=)

Hallå gott folk!!!

Jag har varit en mycket upptagen kvinna under sommaren så det har faktiskt inte blivit ett enda blogginlägg....
Ska försöka ta mig i kragen och fixa till detta iaf någon gång i veckan, ganska skönt att blogga när man väl tar sig tid för det :)

Litte uppdateringa av läget:

Har varit och jobbat sösong under sommaren i Grundsund (pelles rökeri) LOVE!!!! Då ställer ni frågan vart ligger det?? Lilla hunden i saltön.... Jaha säger alla (iaf alla gamlingar) det ligger typ vid Lysekil. Våran uteservering va på bryggan så jag har varit vid havet varje dag!!! =) Har iaf haft en underbar sommar. Men om jag tänker tillbaka på detaljer va det väldigt kämpigt med mycket jobb, för lite mat och sova och alldeles för mycket vin =P Men men.... nu är sommaren över och jag har ändrat mina vanor totalt!!


Åkte till kreta med käraste Alex när jag varit hemma 5 dagar. Vi åkte från Karlstad till Chania, ospecat. Hamna på ett 4-stjärnigt hotell med 0-50 meter till havet. HELT underbart verkligen!!! Det finaste stället jag besökt i medelhavet. Vi hyrde bil en dag o åkte runt 12 timmar, åkte på endagskryssning (som slutade med att båda två va sååå nära på att hoppa ombord pga sjösjuka), vi snorklade, åkte på vatten park (kan ju inte va megaseriös jämt, ja och alex hade nog roligare än barnen), hade sovstunder under parasollet, läste böcker och bara glassade och åt god mat =)
Väldigt skönt helt enkelt!!!


Dagen efter jag kom hem från kreta började jag skolan. - Lärarlinjen - fritidspedagog!!!! YES=) Känns  fruktansvärt jättebra. Men väldigt mycket nu i början. Hade nyss en hemtenta som skulle va på 6-10 sidor från 2 böcker av ren skit litteratur. Fick läsa klura läsa klura för att ens få ihop dessa sidor utan att det skulle bli skit av allting. Tillslut gick det bra (hoppas jag) och jag lämnade in den i tid, hade seminaruim i torsdags och den 26te ska vi ha salstenta...... Detta är alltså samma kurs - Lärarens yrke 7,5 poäng.....
Men det är fatkiskt roligare än jag trodde det skulle vara!!!



Här är lite kort från kreta:
( enda korten jag har på min NYA dator=) )
















Yes box lite uppdaterat från sommaren i miniatyr:)


I kväll har jag o joppe (borsan) ätit kräftor och tittat på film....

Nu ska jag sova....... Natti Natti


RSS 2.0