"Fuck`d up morning"

Åhhh vilken jävla morgon jag hade i dag, ni vet; vaknade för sent (eller ja om man hur man nu tolkar snoozning i en timme) ingen frulle, allt går snett. Och du menar jag riktigt snett, inte bara den där att man tar fel nyckel när man ska låsa  eller att man råkar spilla ut ett vattenglas när det är som mest bråttom... (som jag oxå gjorde)
Vaknade tio, skulle egentligen varit uppe o käka frulle senast åtta. Sen hade jag lovat städet att jag skulle ta med dammsugaren. Så eftet 15 min (sminkning, fixa håret, klä på mig, borsta tänderna) tyckte jag va förbannat snabb!! Måste iaf tll stan kl kvart i elva. Springer nerför trapperna med dammsugaren i högsta hugg. Och ingen soppa i bilen (som vanligt skjuter jag upp det till röd lampa lyser, reserven) faan måste alltså tanka. Nu tänkte jag jag mot klockan verkligen. Tjuga över tio stod jag på okq8 och hade tankat skulle köpa cigg och allt kosta typ 400kr. Kort Medges ej!!!! Faaan i helvete, hade jag inga pengar på kortet så jag fick springa upp och hämta pengar i lägenheten. PINSAMT!!!
Kommer in till stan efte många om och men, klockan är nu elva, en kvart sen. Och inte en enda jävla parkering så långt ögat kunde nå. Kom jag ju på sen oxå att jag inte kunde läga i några pengar, så jag chansa att ingen p-lisa skulle komma förbi och lappa mig. Tjugo min sen blev jag till mötet som skulle hölla på 45 min. Missa alltså mer än hälften=/
Det va min hektiska morgon.... Va upp till hotellet en sväng, va på systemet, handlade och tvättade.... pust!!! vilken stress, hatar att komma försent oxå, det existerar inte i min värld!!  men dagen slutade iaf med en mysig tjejkväll!!!
Jag och Frida har varit ute vid Jessicas morsa i säby och ätit mat och haft trevigt, Jag Frida, Jessica och så kom HÖgga sen på kvällskvisten...... Spelade lite poker o sen drog jag och hämta Jeppe på en fest och kolla läget på kil.
Det va min dag det, har gått i ett. Nu är det första lugna stunden 02:15.
Varit skönt att fått något gjort i dag för jag har varit så sjukt uttråkad hela veckan.....

Gjorde tillochmed en impulsgrej och sökte sommarjobb till Rhodos=) Jobba hela sommaren där vort ju inga fel.
Men det kommer jag väl säkert inte få för det är nog RÄTT många som söker..... Men jag sökte iaf=)

Natti Natti Kära Vänner och tack för en underbar kväll!!!

=)

Tänkvärt....

Livet är för kort för att vakna upp och vara avundsjuk. .......
Älska de människor som behandlar dig väl, glöm bort dom andra......
Tro på att allt som sker har en bakgrund. .....
Om du får en ny chans så ta den med bägge händerna, även om det skulle ändra ditt liv......
Ingen har sagt att livet är lätt att leva, men det är värt att leva!
Vänner är som ballonger, släppar man dom kanske man aldrig mer får dem tillbaka.....
 Det händer att vi både har det jobbigt och problem med våra liv, så vi inte upptäcker i tid att livet flyger ifrån oss. .....
Ibland är vi så upptagna med vem som har rätt och fel, vilket ofta innebär att vi glömmer bort vad som är rätt och fel.....
Vi förstår inte alltd vad riktig vännskap och förhållande är innan det är försent.......

image012.jpg

DRYGT!!!

Hello!!!!!

Har varit en riktig katastrof dag....
Vaknade halv tolv, åt ett äpple. Ut och gick en timme. Käka lunch hos mormor, gick en timme till. Käka ett äpple till. Åkte till sats och tränade en timme (spinning,core) åt havregrynsgröt... Inte alls bra dag....

Ska försöka sova, men har ju vänt på dygnet=/ tur att jag har ******* och litte ******* annars skulle detgå åt pipsvänegn totalt och resultat ingen sömn...

I morrn ska jag, Jessica, Frida och Veronica ha tjekväll hos Jessicas morsa i säby. MYS!!!

Fy faaan vad jag har tråkigt om dagarna nu alltså!!! Går går går och kommer aldrig fram, vänder på dygnet, har inget att göra, alldeles fööör många cigg, kaffet skär sig i magen, lägenheten är klinisk. Om det ändå vore sommar iaf!!.... Ååhhhh vade börjar bli drygt tycker jag!!

Försöka sova vore ju!!!

Puss puss


Haha!! hitta en rolig sida




En helt vanlig dag....

Har nyss kommit hem från Linnea, sitter i soffan och dricker te.... Har varit en lung dag i dag och det har inte hänt värst mycket förutom att jag hörde fin opera när jag va med Linnea hos Alli=) Hahahaaha!!!! Faan Linnea du borde anmäla honom hemligt till idol=)

Jag svek min bästa vän idag, den som får mig att må bra, känna ro, känna lugn, minska ångest, minskar tankar. Träningen!!!! Va hos Linnea och skulle träna spinning halv sex. Men när jag satt i hennes lägenhet så kännde jag verkligen inte för det och tog faktikst beslutet att strunta i det. Det bara kändes tvångsmässigt och jag tänkte att jag ska faan gå emot. Åhhhh, jobbigt!!!! Vilket resulterade till ingen middag, ett äpple o en kopp fullkornsvälling (kvällsmat)Struntade i att träna därför tänkte jag att jag inte behövde äta..... Åhhh kan det inte bara gå bort!!!

Nu ska jag titta på semestersvenskar på tvn, åh vad jag skulle vilja va reseledare och upptäcka världen samtidigt som man jobbar, är så fruktansvärt dålig på språk bara=/

Puss Emelie





 

Hemligstämplat

Varenda gång jag ska börja blogga vet jag aldrig vad jag ska skriva om, men när jag väl kommer igång så är det som om ingen kan stoppa mig, blir helt inne i en annan värld och skriver allt (nästan) som kommer upp i huvve, aldrig planerat utan skriver bara impulser vad som kommer upp.
Men lite av mitt liv är faktiskt Hemligstämlpat! tankar, funderingar (tänker väldigt mycket på allt) försöker va så öppen som möjligt, men vissa saker som jag går och grubblar på skriver jag faktiskt inte, även om jag ibland skulle vilja=)

Idag har jag städat hela lägenheten, vart hos mormor och käkat lunch, vart ute o gått och vart till vårdcentralen och tagit blodprov. Fy faan vad det gör ont!! Tatueringar går bra som surrar och bränner i flera timmar. Men ett litet stick i armen är för jävligt. Vet inte vad det är men så fort jag går in på sjukhus så gör det ont i fötterna och jag känner ett obehag i hela kroppen!! URS!! Nojig jag är då....=)
Mormor har börjat banta oxå med viktväktarna, hon tjatade öronen på mig om pointsräkningar och hur mycket det är i det och det, vill inte höra så jag försökte slå dövörat till. Men det va svårt det kan jag säga, en annan sida bara snappa upp allt och smed planer=/

Har nyss kommit hem från Jessica och Högga, vi har spelat chicago och 7:an, Men nu sitter jag hemma och ska strax krypa ner i sängen. Har fått lite svens lektion när jag va hos jessica och högga. Som tycker jag stavar väldigt fel när jag skriver. Men innan jag ska pubicera så tittar jag igenom vad jag har skrivit och ser inga stavfel=/

God natt och sov så gott alla nära och kära!!

Träning v4

Måndag: Satscykelpuls 45min

Tisdag: Promenad 30+60 minuter

Onsdag: Vila

Torsdag: 30 min satscykel+ 30 min core

Fredag: Vila

Lördag: Satscykelpuls 45min

Söndag:
50 min promenad

Ganska lagom men hade nog velat lagt in ett pass till, men lagom är väl bäst=)

Mardröm!!

Fy faan vilken jävla mardröm jag hade inatt!! Tur att jag nte va ensam för då skulle jag nog ha spruningt hem till morsan mitt i natten=) så rädd var jag. URS FÖR MARDRÖMMAR!!!

Har tränat satscykelpuls idag, helt sjuk va mycket det har gått framåt denna veckan, jättekul!! Har verkligen inte gillat spinning förut men nu är det helt galet roligt verkligen!!! Och vilken skillnad från förra veckan. När jag kom upp på 80% av maxpulsen flåsade jag som en jävla flodhäst, 3 ggr senare- denna måndagen låg jag på pulsen över instruktören heela passet och när jag kom upp till 80% bara trampade jag på som ingenting. Fick verkligen kämpa upp pulsen till 90%, men denna gången kom jag upp till 93% utan problem. Skitkul när det går frammåt!! =) Förra måndagen kännde jag även typ ett rejält illamående och va nära på att springa ut från salen och.... Men när passet va över idag kännde jag nästan som när jag kom in... Det är roligt när man verkligen ser framsteg i tränigen=)

Vilken härlig helg jag har haft föresten!! Har vilat, vilat, sovit, sovit, tränat och haft hur skönt som helst, litte tråkigt dock men jag behövde verkligen sova!!

Fikat på stan i dag oxå med Linnea!!

Nu ska jag titta på advokaterna på tv=)

Puss kram Emelie


Från Sweetheart!!

Oki men så bra gumman! Då umgås vi i kväll :) Hihi. Ring sen, puss puss hjärtat

Besatt....

Åhhh är besatt av att färga håret!!! Andra blekningen i denna veckan. Sitter hos Linnea och väntar på att hon ska skölja ut sitt hår så jag kan se mitt resultat=)

I dag har jag tränat och sen har jag varit med Linnea hela dagen, vi va och käka på rimi förut och spelade jack vegas. Har alrig prövat det förut så Linnea visade mig hur jag skulle göra, satsa en tjuga och förlora allt på en gång=/ jävla orursfågel!! Vann ett drag, helt värdelöst. Linnea satt och spelade säkert tio minuter och bara vann och vann. Slutade med att hon gick plus.... Vissa har tur=)

I kväll ska jag ta det lungt och va med Jessica en sväng och lägga mig tidigt så ska jag göra ett nytt försök med en bra morgon. Hade ju värsta planen för i morse. Skulle gå upp typ halv åtta och tvätta och äta frukost i lugn och ro och titta på tv4 i morgonsoffan, Haha helgens höjdpunkt!!! Men nej nej, när klockan väl ringde så snoozade jag så det va för sent att tvätta, det blev en snabb frukost utan tv4 och in till Sats fort. Gick upp dock ganska bra tid. Nio=) Är så fruktansvärt härligt att snooza!!!!!!

Ha en trevlig Lördagskväll allihoppa!!


Puss Kram Emelie

6000 spikar=/

Det har varit en lugn hemma fredagskväll, ätit Tacos med Brorsan och tittat på let´s dance. Bra att blondinbella åkte ut tycker jag för hon är sååå jävla dålig på att dansa alltså!! Okkey Carl-Jan är väl inte mycket bättre han heller, han ryker oxå snart om jag får bestämma!!

I dag vaknade jag med mys brevid mig i sängen och jag började dagen med väldigt bra humör, jag verkligen kännde i hela kroppen att dagen skulle bli en sån där lyckad dag ni vet som man kan känna ibland. Vaknade helt enkelt upp på rätt sida=) Dagen följde efter med bra grejer och jag blev oerhört glad av fredagens vägning, minus, minus. Och jag har ätit efter schemat och bara kört mina pass på gymmet och promenader, så det går inte riktigt ihop för mig hur det kan svänga så fortfarande, och desutom neråt=) Konsitgt, har slutat spekulera i det där.... Försöker iaf=) 

Aja i morrn ska jag åka in och köra satscykelpuls som jag berättade om tidigare i veckan, såå jävla kul. Har verkligen tyckt att spinning varit sååå tråkigt förut, men nu när man har mål hela tiden att sträva efter (pulsökning) så är det riktigt kul, det är bra oxå för då vet man att man kört ut sig på rätt sätt, inte för mycket och inte för lite....

Va ju i Sunne i vekan oxå o besikta bilen, den gick igenom=) Wieee!! Bara felriktat på halvljuset men det va ingenting jag behövde komma tillbaka med så det får va som det är....

Faan va snutar det är i Kil och Karlstad nu föresten, det kryllar om dom verkligen. Idag hade dom kontroll vid gammla pubben men jag blev inte invinkad konstigt nog, Brukar ju alltid bli det och får böter hit och dit, så nu gäller det verkligen inte att slarva med bilbältet!!! DYRT!!

I dag har jag legat på 6000 spikar. En spikmatta som är väldigt poppis nu som dom säljer på bla. häsokosten, som sägs vara bra för blodcirkulationen och massa mera grejer. Men fy faaan va ont det gjorde i början!!!! Brännde och pulserade hemskt mycket, men jag tvingade mig själv ligga kvar för jag tänkte att det skulle bli bättre PLÅGA!!! Det blev det oxå, litte iaf, men man får nog öva. Sägs även att det ska vara avslappnande, men jag får nog ligga på den några fler gånger under helgen så kanske jag lär mig=) Men köp en och pröva, Brorsan kom in när jag låg på den där och han tittade på mig som ett fån och frågade va jag gjorde.... Hahahha. Såg nog lite roligt ut, där låg jag i bh och tajts och täcke över mig mitt på massa spikart och allt nersläckt=)

Sov så gott folket!!

Puss Natt Natt!!!

Impuls spratt

Hahah tänkte blogga igår men jag kom av mig på banan och glömmde helt enkelt bort det. Men det jag gjorde igår som jag tänkte att jag måste skriva om var att:
Morsan kom hem till mig häromdagen och vi kom in på städning, hon frågade om jag hade grovrengjort rören vig handfatet och jag svarade
- Nej? Det får du hjälpa mig med.
Mamma skulle iaf hjälpa mig med det någon dag men igår fick jag ett typiskt "Emelieimpulsspratt" och började rota i det där själv. Jag satt där och skruva bort det ena röret efter det andra och va helt inne i grejen och tänkte inte alls på att jag skulle ju få ihop det där oxå. Hahah och tillslut satt jag där med rören i delar och visste inte hur jag skulle få ihop det, jag skruva och skruva och det läckte här och där. Men tillslut efter många timmar fick jag iaf ihop det utan läcka. Men det sitter snett och INTE som det gjorde förut=/ HAHAHAH!!!

I dag har jag varit hos linnea en sväng och nu sitter jag hemma och har världens frossa och har jätte ont i magen.Tror jag börjar få feber.... Hatar o va sjuk!!!

I kväll blire sängen tidigt och i morrn ska jag åka och besikta bilen i sunne. besiktningstiden går ut i Januari så det börjar bli tajm. Hoppas den går igenom!! Är besatt av den och klarar mig inte utan den. Blev nästan tokig när den va inlämmnad på lagning en vecka=/ Fattar inte hur jag klara mi utan körkort och bil förut...

*Puss kram Emelie* 

Träning vecka 3

Måndag: Bodypump 1h

Tisdag: Promenad 2 h

Onsdag: Bodycombat 1h

Torsdag: Styrka (i gymmet) 1,5h

Fredag: Bodycombat 1 h

Lördag: Promenad 1,5h

Söndag: Promenad 2 * 30 min


Resultat 9 timmar





Adrenalinkick och spyfärdig

Besviken på mig själv faktiskt =/ blev inte nyktert på lördagen som hag hade planerat. Hade ju egentligen planerat hela januari men men, i sista sekund så bara slutade jag tänka och hängde med i fylla =) Men kvällen i lördags blev lyckad och jag hade skitkul med Jessica och Camilla. Vi tre har nog inte festat ihop på flera år och jag hade riktigt roligt. Men jag är stolt över mig själv oxå för jag blev lagom full, kommer ihåg ALLT, drack på lagomnivå och blev inte ovänn med någon faktiskt. Brukar alltid vara nåt tjasf när man går ut, typ att någon går före i kön, är otrevlig (då tänder jag till direkt) eller man träffar någon jävla idiot som säger fel sak på fel tidpunkt.
Aja nu blir det nyktert ett tag framöver faktiskt och jag får ju inte glömma bort att det höll typ tre veckor iaf=)

I dag testade jag något nytt träningspass på sats, Satscykelpuls. Det innebär att man får en pulsmätare att sätta runt bysten som mäter pulsenr, sen knappar man in numret som man har på bandet på en tavla.
När man börjar cykla så berättar instruktören vart man ska hålla sig i procenten av maxpulsen (tavlan med alla nummer sitter på en stor tavla vid instruktören)  Jag har alltid tyckt att spinning har varit tråkigt och det händer lixsom inte så mycket. Men detta va skitkul, man kunde pressa sig på en bra nivå så att man fick ut det som verkligen va meningen av passet. Det va helt sjukt jobbigt och jag  ville ju vara med takten hela tiden så jag bara pressa pressa mig själv  i procentpulsen och fick riktiga adrenalinkickar. Efteråt va jag helt slut, va helt sjöblöt och jag mådde jätteilla!!! A det va verkligen konditionsträning om ingen provat det så gör det för det är mycket roligare när man har pulsen att tävla mot=)


I morrn ska jag ta en långpromenad till mormor och äta lunch, tvätta och städa lite.....

Ha de bra och sov gott....
*Natti Natti*

Nykter, pust!

Tjoho!!!
Varit ute och gått i kylan, njuter verkligen inte när jag går nu för det är så kallt och jävligt. Och när man kommer in i värmen känns det som man fortfarande fryser inombords!! Det spelar ingen roll hur mycket kläder man har på sig så känns det aldrig varmare. Pricken över it vad ju bara när jag kom hem nyss och var hur hur frusen som helst, då har  ballkongdörren stått öppen så det är ju faan minusgrader i hela lägenheten. Ligger i sängen nu under täcket och värmer mig. Tevattnet är på väg och kokar =)

I går va det lungt på kvällen blev det ett pass på sats och middag hos mamma, sen va ja hos jessica och Högga och tittade på film och spelade poker=) 



Och på dagen igår hände massa andra grejer med mig
Tack tjejer för allt stöd!! Hade inte klarat det så bra utan er!!
Tio Tusen Röda Rosor Till Er!!






Yepp det blir det ikväll med Camilla och Jessica. Veronica skulle vart med egentligen men det blev förhinder så hon skulle inte komma. Vet inte om det är fler folk med för vi ska vara hos Camilla först. Jag ska dock vara nykter, pust* Inte riktigt lika roligt att va på krogen nykter men man får väl ställa upp och köra ibland oxå... 


Det blir nog säkert kul ändå=) Trevligt sällskap och gammla minnen.....

Varför???

Åhhhhh Ångesten är mega laddad i mig nu!!! Varför ska det vara sååå svårt??
Åt pannkakor idag och det börjar nu,det kommer på kvällarna när jag är ensam....... Tur att jag har tränat gym 80 min och  en promenad 45 min så tankarna är lite lägre när jag väl tänker innerst innerst inne, men det fektas......... Tog promenaden i förebyggande syfte idag. Hade egetligen tränat mitt idag men jag kännde på mig att det kommer.... Och mycket riktigt.....
 
Vägning i morrn oxå, fy faan vad jag hatar att stå på den där jävla mackapären. Att två siffror kan göra så mycket =/
UPP en panik attack och hela dagen är förstörd, NER en kick som ger signaler, måste ju inte se men ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH Vill inte även om jag slipper titta!!!!!  Som en knut i magen....
 
Varför kan det inte gå som en dans på rosor att bli av med skiten???

Bara skaka om mig eller ta ett piller så vips är det borta, men nej nej nej... En hård kamp varje dag, varje måltid, varje träningspass... Lagom är bäst lalalalalal.... JA VET MEN HUR SKA JAG VETA??? 

Pustar ut, tar en djupt andetag, blickar framåt, Jag ska lyckas tillslut!!!





Tack alla mina vänner för ni ställer upp!!!

Planerar resa!

Har verkligen inte varit ensam nu på jättelänge en enda sekund. Vart med någon heela tiden eller gjort något så jag har liksom inte hunnit blogga. Bloggar när jag är ensam oftast. 

Jag och Jessica kollar resor för fullt. Egypten blir det i slutet på april om vi inte hinner ångra oss. Vi vill verkligen jättemycket utomlands båda två och båda två har pengarna så vi väntar bara på rätt läge när det passar oss. Kommer man hem perfekt till vårkanten så man är brun och fin och kan bara bygga på brännan i Sverigesolen sen=)

I dag har jag hunnit med och tvättat, vartit till doktorn (jag var fullt frisk), tränat styrketräning, ätit lunch hos mormor och nu kom jag nyss hem från en härlig promenad. Där ljög jag faktiskt rätt kratfigt... Hahah promenaden var en plågsam timme med noll motivation. Det var kallt jag hade inga vantar och batterierna på mp3:n  dog sådär lagomt när jag hade kommit vid husknuten. Hatar att träna eller gå promenad utan musik om jag är själv. Det blir sååå jävla drygt. Men jag är ju en envis jävel, har jag bestämt mig för något så gör jag det hur jävligt det än kan vara, och jag hade bestämmt mig för att gå den där rundan så det va bara att knata på. Hade inte spelat någon roll och jag fick klättra över berg, skurit mig på rostaggar eller gått igenom en betongvägg, jag skule gå och så va det bara.
Men iallafall ett tips till er som inte har kommit igång med träningen och/eller vill börja, skaffa er en mp3 och ladda med massa bra musik, helst mycket blandat, då hinner man inte tröttna och så är man ju på olika humör vid olika tillfällen så då är det bra att ha variation. Jovisst sörreni så nu är den på laddning för ett nytt pass=)

Kollar på något dåligt program på ztv, tecknat, hatar tecknat!!!

Jessica kommer nog snart och dricker kaffe och ikväll blir det lungt, kanske ska till morsan och hälsa på henne och höra hur sthlmsresan var, hon bodde på ett spökhotell påstod hon=) Kan bli en intressant kväll....


Ha en bra kväll allihoppa!!!

*Puss kram Emelie*


Hårfärg, P-böter, Robinsson

Jag och jessica har precis färgat håret på varandra. Det blev ljusblont för min del och Jessica blev litte mörkare. Jeppe tycker inte jag är klok när jag färgar hela tiden och mamma vet inte nåt än om det idag. Hon är i Sthlm föresten på nån kurs som tur är...
 Jeppe fyller år idag!!! Grattis Brorsan!!! Va med honom till stan idag och köpte ett armband till honom, själv köpte jag mig nya springskor, kom på mig själv att jag hade haft mina skor i 9 månader, och det blev ju en del promenader och springrundor i sommras, så det va på tiden. Hur sköna som helst!!! Fick svin ont i fötterna när jag va ute och sprang i dom gammla förra veckan...

Aja skit the same.... Igår när jag kom in till stan och skulle parkera tittade jag i plånboken och såg att jag hade glömt bankkortet hemma... Åhh nej tänkte jag dirket, hade inga kontanter och det resulterade ju såklart till: PBÖTER!!! Faan...
 
Såg i tidningen idag att Robinsson va i full gång, tänkte dirket att fyy faan va kul att va med på nåt sånt!!! Överlevnad och utmaning i samma veva. Men så tänkte jag hur faan man skulle klara av att sitta på en öde ö hur länge som helst. Inga cigg, inget hårschampo och masssa andra bra och ha grejer som man använder i vardagen, men det jag skulle sakna mest är nog rakhyvel och tandborste. Man får ju ta med en sak och min sak, då skulle nog min vara en tandborste!!!! Såg att det va någon galning som skulle ta med sig sina lack string. En kille alltså. Det klarar man sig väl utan som kille (som tjej oxå) eller?? Hahah dåre!!!!! Han tyckte det skulle va läckert i den miljön=/ ojojojoj

I dag har jag förövrigt vart på coop och handlat, haft kafferep med Jessica, Vart ute och gått 2 ggr 2 h (to much, i know, don´t care) ätit lunch hos mormor (lax, potatis) vart på bergvik med Jeppe, färgat håret och umgåts med jessica, nu tittar vi på film...

Ja det va min dag det=)

Träning vecka 2

Första träningsveckan på året började bra =)

Måndag:
20 min konditionsmaskin 60 min bodypump

Tisdag: 25 min löpning och 25 min promenad

Onsdag: 20 min konditionsmaskin 80 min styrketräning i gymmet

Torsdag: 2 timmars promenad

Fredag:  25 min konditionsmaskin 60 min boxning (bodycombat)

Lördag: Helt vila

Söndag: Blir en lååång promenad eller en löprunda

Fyrhjuling heeela dagen

Hej Hej!!!
Sitter hemma med en varma koppen i ena handen och en tekopp i andra, FRYSER!!!! Precis duschat i en halv timme, tur att man inte bor i hus så varmattnet tar slut =/ Stog och duschade och kunde inte släppa strålen mot kroppen en sekund, kunde nog stått där en timme till, vill ha badkar nu på vintern!!!
Har varit ute heeela dagen på isen och åkt fyrhjuling och sladdat med en bil med Hua och massa mer folk, jätte kul=) Men i slutet blev det allt bra kallt så jag satt på fyrhjulingen och kramade benen intill den och värmde händerna på handtagen, värme i dom =)  En mycket mysig dag med bra väder desutom!!!!

Igår va det väldigt lungt, tittade på lat´s dance och drog till Hua på kvällen, Sov till halv tolv i morse och drog till sjön vid ett. Och I kväll blir det tjejmiddag hemma hos mig, Veronica, Jessica och Alex kommer så vi ska typ laga mat och ta det lungt.... Härligt, andra helgen nyktert nu känns hur bra som helst!!!!!
 
Ha en trevlig kväll allihoppa!!!

*Puss Kram Emelie*




Tagit tag i massa saker

Sitter hemma hos Morsan, ska baka bullar jag och Jeppe=)

I dag har jag verkligen tagit tag i saker som jag har skjutit upp läääänge... Ni vet som ringa viktiga samtal, gå till apoteket och hämta ut medeciner, tvätta bilen, you know... allt sånt som man tänker, "Nej jag gör det sen eller nej jag gör det i morrn" och sen blir det aldrig av. Men idag har jag verkligen gjort allt det där som jag tänkt göra för länge sen men bara skjutit upp det. Skönt när man väl är klar=) som en sten som lättat....

Nej nu ska jag å och handla lite inför bullbakningen=)

NYKTERT I HELGEN!!!!

*Puss kram Emelie
*


Dagens sms från en nära vän

Tjabba! Jo jag lever! Hur är det själv? Krama!


Stadsloppet!!

Sitter ätligen hemma i soffan efter en lång kall dag!!! Jävlar i morse va det 17 minusgrader, inte lika roligt längre tycker jag, litte varmare kan det väl iallafall bli va??
Har tränat bodypump nyss och det gck hur bra som helst, har ju vilat en del så nu är jag taggad som faan med träningen och har bestämmt mig för att träna och äta rätt så jag får en riktigt snygg vältränad kropp till sommaren =) ska ha som mål att va med på statsloppet i år igen. Så nu gäller det styrka och kondition och bra mat. Får ju inte glömma bort maten!!! har varit med på statsloppet 3 gånger och den bästa tiden är 45 min. Det va tre år sedan och jag har inte velat vara med för att jag är rädd att få sämmre resultat, men i år ska jag försöka göra mitt bästa för att iallafall komma under 50min.Sktisamma om jag inte får lika bra tid men det svider ritigt mycket om jag går ner mig alltså, så nu gäler hård träning. Har lagt upp 2 ggr styrka, 1 * bodypump och 1* gym i veckan, 1-2 löppass och ett boxpass i veckan, och valfria promenader, egentligen för mycket men om jag äter bra så spelar det väl ingen roll?? Ska va nykter minst hela januari och sen så lite party som möljligt, Märks det att det är ett nytt år?? Hahahaha... Men satsar man ingening vinner man ingenting=)

Ikväll blir det nog väldigt lungt, ska nog va med Jessica snart en sväng och sen blir det sängen tidigt, trött som faan i morse....


Ha en bra kväll!!!


*Puss Kram Emelie*



Yr

Sov till ett idag och gick upp tre. Är helt yr i hela huvvet... Har inte gjort ett skit idag och jag skja bara ta det lungt ikväll. I morrn ska jag ta en tidig morgonpromenad för att bli pigg och sen ska jag in till sats och gymma!!! På kvällen kommer litte släktingar så jag får födelsedagspacket=)

Puss Kram

Nyårskort=)

Har inte orkat lägga ut dom men nu tog jag tillfället i akt och gjorde det när jag ändå sitter hemma och har tråkigt=)
Va först på förfest hos Emil med litte käk och sen drog vi till Thörne och Carro. Fullt ös=)


                                                                





Blev en lyckad kväll tillslut=)

Känner mig överkörd

I morse vaknade jag av att min brandvarnare pep och pep, Hade tydligen gjort hela natten men jag hörde ingenting ja=/  Käka frukost, musli och yoghurt med ett knäckebröd, Sen somnade jag om och vaknade typ ett, gick upp och käka lunch, en tonfiskburk med fullkornscous-cous och bönor. Drog in till stan och tränade bodypump, förbannat skönt!!! Gick sen till mormor och åt grönsakssoppa och en ostsmörgås. Och nu sitter jag här i soffan och tittar på sagan om ringen- sista filmen och känner mig allmänt överkörd efter fyra dagars festande på en vecka.Fy faaan för VIn!!!! Har iaf varit duktig med maten och träningen idag=) har gjort precis som man ska.... Ett äpple med fullkornsvälling till kvällsfika oxå=)




Puss Kram Och en Stor God Natt Kram!!!

Första dagen på året = BAKFULL!!

Första dagen på det nya året. Svinbakfull efter gårdagens fyllekalas. Har legat i sängen typ hela dagen och inte orkat gjort ett skit. Gick och la oss halv sex i morse, men vi kom hem fyra så vi hade en egen litten "efterfest" =) Helt galet KUL!!!
I går blev det middag hemma hos Emil Sköld och sen drog vi alla vidare till Thörne och Carro på fest. Blev en hel del folk och en lyckad fest. Stackars Carro bara som fick städa idag, för det va mycket fylla....
Vid tolvslaget blev det champange och smaka ciggarr... URS va det är äckligt. Hur faan kan folk tycka att det är gott??

I kväll blir det myskväll med Film och i morrn ska jag äntligen Träna!!! Har vilat i en och en halv vecka typ. Bra jobbat=)Börjar dock få lite småpanik så nu orkar jag inte längre... SATS here i come!!!! 
Ska va nykter heeeela Januari... Har varit litte väääl mycket fylla nu på hösten så det är tajm för en vit månad=)

Ha en trevlig kväll allihoppa!!

*Puss kram Emelie* 

RSS 2.0